Forex Szkolenie Indywidualne - Płatne na godziny - Systemy

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Re: Forex Szkolenie Indywidualne - Płatne na godziny - Syste

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

smieszy mnie plucie na wlasne podwórko i porównywanie do forex factory gdzie jest zbiorowina leszczy z calego swiata i sie ludzie podniecaja ze jest zainteresowanie i kultura. umiescil bym tam glupote oparta nie wiem moze 1 ema i PSAR, dobrze podkrecil i zrobilo by sie 200 stron watku, 200 stron niczego.

I cały czas obrazanie swojego kraju i ludzi tu zyjacych, a ja kocham za to Polske, kocham ja za to ze swoje niepowodzenia moza zgonic wlasnie na to że to Polska i Polska mentalnosc.

Jak tak zarabiasz na gieldzie to zamiast szkolic wyjedz gdzies zagranice i zapomnij o Polsce, oczywiscie pewnie masz misje, jak kazdy.. za stary czlowiek na tym forum.

a teraz sobie wszedlem na strone zobaczyc co to tam jest
System Invest Trends BEKA 2 darmowe skazniki ze zmieniona nazwa w MQ i opieranie sie na PA to niczym łapacz trendów adriana, podoban zasada czyli zarabia cena i trader a nie wskazniki. I jeszcze ta prostota, czerwone sprzedawaj, niebieskie kupuj AAAA taki ten forex prosty ! :564:

Wiesz czemu wszyscy szkolacy nie lubia forow ? tu siedza ludzie co w tym biznesie wiele lat i odrazu weryfikuja poziom poprzez skrawki ktore ktos udostepnia. Ale nie martw sie dzieki reklamie tu i tak paru złapiesz. Nie wazne co pisza ważne że pisza i pozycjonuja ci reklame.

fxtrade
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxtrade »

Zatoichi pisze:
fxtrade pisze: Analiza i pozycja jest z poprzedniego tygodnia. Napisałem że "obecnie" jest trend wzrostowy.

Bzdura! Wg PA nie ma żadnego trendu wzrostowego na D1 ani w zeszłym tygodniu ani dziś ani do czasu gdy nie powstanie nowy szczyt. Czy może Price Action Rafała Lesiaka to jakiś inny wynalazek pod tą samą nazwą? Jak chcesz uczyć kogokolwiek nie znając podstaw PA?

Pinbar to fejk niczym nie potwierdzony. Zagranie było czysta spekulacją i nie zgodnie z założeniami które masz określone na stronie ... "Moja inwestycja na forex opiera się głównie i tylko na strategii: Inwestowania z Trendem, S/R, Price Action, Piramidowaniu zysków, News Trading. Używam jednego sprawdzonego EA do skalpowania również z trendem."

Szanowny Panie Zatoichi i jaki według Pana jest obecnie trend na AUD/USD ?
Dalej Pan twierdzi ze spadkowy i siedzi Pan w Eskach? Bo ja już w longu siedziałem od 10 lutego po tym jak wystrzał był 4 Lutego według mojego systemu. 20 i 27 luty jedynie potwierdzały trend bycze pinbary, a teraz lecimy na 0.91666
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Fxtrade nie obraź sie ale jesteś tu nikim w oczach większości użytkowników forum - to jest największe foum w PL a ty zalogowałeś się 01.03.2014... co robiłeś wcześniej ?... chu wie i nagle z partyzanta oferujesz szkolenia bez żadnej historii... nie myślę tu o tych statystykach co umie umieściłeś na swojej stronie. jak byś nie wiedział byli tu kolesie z o niebo lepsi historią od Ciebie i wielu z nich broniło sie przed szkoleniem kogokolwiek a ty wyskakujesz z Ciemności i żądasz 3K za szkolenie dlatego mówimy i ostrzegamy innych przed naciąganiem. Nawet nie liczę ilu takich szkoleniowców wyzywałem na pojedynek na nawigatorze i kazdy wymiękał... dlaczego ? bo pewnie by sie okazało że dali by dupy co szkodzi marketingowi... wszyscy co szkolą na danych historycznych to niska pólka. powodzenia.....
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Zatoichi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zatoichi »

fxtrade pisze: Szanowny Panie Zatoichi i jaki według Pana jest obecnie trend na AUD/USD ?
Dalej Pan twierdzi ze spadkowy i siedzi Pan w Eskach? Bo ja już w longu siedziałem od 10 lutego po tym jak wystrzał był 4 Lutego według mojego systemu. 20 i 27 luty jedynie potwierdzały trend bycze pinbary, a teraz lecimy na 0.91666
Hehehehe się uśmiałem. Zabawny starszy człowieczek z ciebie. Przylatujesz na forum podjarany jak nastolatek po pierwszym razie bo udało ci się coś przewidzieć i ugrać???
Lecimy tam gdzie chce rynek a nie wróżby Pana Rafała z fxtrader.
Odpowiadając na pytanie pana profesora: Trend jest taki jaki pokazuje wykres. Jesteś nauczycielem uczysz studentów powinieneś to wiedzieć.
ternd.jpg
Mówisz że masz dużo wolnego czasu i dlatego szkolisz, może poprowadzisz ze 2-3 dni Live Trading. Napisz do administratora webinarstock -a, (tak to ta sama strona na której masz wykupiony webinar 10-14 marca w godzinach 9:30 -15:00 pod tytułem: "Inwestowanie z Trendem. Szkolenie pełne - Zyskowne Systemy Inwestycyjne.") każdy chętny do poprowadzenia jest mile widziany.
W zeszłą środę był Robert Smug z BlogFX nie nawijał makaronu, niczego nie ukrywał, odpowiadał na wszystkie pytania nawet te o zarobkach.
Jesteś nauczycielem, mentorem uczysz innych, przylazłeś na nawigatora by się zareklamować i nagonić studentów. Taki live by uwiarygodnił Ciebie jako tradera który nie tylko gada o forex ale i zarabia na forex.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Nie chce tutaj bronić Pana fxtrade i Pana Smuga ale czytam tego posta i teraz to ja się uśmiałem po pachy jak przeczytałem ze Pan Smug jest autorytetem to na prawdę brak mi słów do niektórych osób z tego forum.

1. Pan Smug sprzedaje automat gridujacy z martyngałem i ma głęboko ze komuś po kupnie wyzeruje on depozyt.
2. Sam używa tego automatu który mu właśnie stracił 40% konta podczas ostatniego mocnego trendu na GBP/USD
3. Wszystkie jego staty na myfxbook ze strony blogfx i z działu kontakt nie są potwierdzone i zweryfikowane, mało tego same demo prawie i duże DD.
4. Publicznie na szkoleniach i na blogu gra na koncie demo i zasłania zawsze polowe ekranu zamazując pewne rzeczy z MT4 i historii transakcji itp. aby ludziska nie zobaczyły ze to gracz demowy
5. Nie wspomnę już ze zarabia na brokerze wprowadzającym w ironfx chyba najwięcej i to jest jego prawie główny dochód po szkoleniach a nie straty z inwestycji martyngałem.

Wiec faktycznie fxtrade powinien z niego brać przykład LOL
Z tego co widzę to fxtrade udostępnia live konto potwierdzone i zweryfikowane na myfxbook i jest to konto realne na którym widać że ugrywa od 0,5% do 1% dziennie.

Udostępnia 3 konta testowe o rożnej wielkości depozytu aby pokazać ze da się zarabiać każdą ilością pieniędzy oraz te konta były zweryfikowane i nadal transakcje są potwierdzone oprócz weryfikacji a to dlatego ze konta skasował po testach ale widać wypłaty i zyski a to najważniejsze dla osoby która szkoli lub ma coś więcej do powiedzenia o forex.
Widzę również ze gość udostępnił na chyba ponad 20 tys zł wypłat zysków i pisze ze może pokazać więcej wypłat zysków więc wciąż zarabia i wypłaca i przykładową historie transakcji z mt4 więc jak dla mnie z Panem Smugiem trochę nie można go porównywać, bo niech on teraz udostępni jak zarabia np. 20 tyś w 3 miesiące i je wypłaca i ma to na myfxbook, wypłatach i historii mt4 ???...

Na tym forum to zauważyłem każdego się wrzuca do tego samego wora, jak leci....

Widziałem jego strone od poczaku, wiec tekst który wkleileś w tym fotomontażu jest do pary GBP/USD a zdjecia jest z zagrania EUR/GBP gdzie pisal ze jest trend spadkowy i dlatego grał shorta jak widać. ładnie ludzie tu robią innym koło tyłka. Poezja poprostu lol

forexx.com.pl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: forexx.com.pl »

zapraszam na moją stronę, żadnych odpłatnych szkoleń :D

rejestracja bezpłatna, dostęp do moich rachunków rzeczywistych - czasowo bezpłatny.

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

forexx jakoś rewelacji nie masz na stronie ;) Myślałem, że będą setki procent a tu strata na jednym koncie ;)
Nie rozumiem dlaczego 50zł/mc trzeba płacić za dostęp ? Tego nie rozumiem.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Tymek pisze:forexx jakoś rewelacji nie masz na stronie ;) Myślałem, że będą setki procent a tu strata na jednym koncie ;)
Nie rozumiem dlaczego 50zł/mc trzeba płacić za dostęp ? Tego nie rozumiem.
Rozumiem że to dalszy ciąg jak sie dorobić na naiwności....
Najbardziej mnie przeraża a to że tacy kolesie zjawiają się na forum i łapią leszczy, czasem mi się wydaje że to gorsze niż broker MM ze spread 8 pip na edku... z drugiej strony myślę że to okradanie ale co tam pseudo-szkoleniowcy kiedyś sami wyzdychają
Pamiętajcie jedno że ktoś kto robi szkolenia na tak śmiesznych statach od razu śmierdzi. jego celem jest rąbanie kasy na szkoleniach nie na FX... staty z kilku miesięcy to pic nic więcej.
Sprj fxtrade
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ