Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

To moj Pierwszy SL Ale To Przez putina bo w kijowie namieszal z tymi swoimi wojskami. Co do asa to powiem tyle ze bedziecie mi tu gratulowac I zapraszac na flache lub kawe k to co lubi
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Zatoichi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zatoichi »

Rachunek jaki? Real live demonstracyjny, czy może demonstracyjny rachunek real, czy może jeszcze inaczej?

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

Kimkolwiek pisze:To moj Pierwszy SL
Uporczywe zaprzeczanie faktom ma swoja nazwe w ICD-10. Ewentualnie mozna tez byc pospolitym klamca.
Kto juz sie niedawno pozegnal z forum, po czym wrocil nie wiadomo po co, niby to pod wplywem jakichs motywujacych PW?
Ale To Przez putina bo w kijowie namieszal z tymi swoimi wojskami.
Putin ma gdzies twoje demo; polegles wylacznie przez wlasny brak umiejetnosci. Zeby daleko nie szukac, Jones mial te same warunki rynkowe, co ty. On zarobil, ty masz pozamiatane demo. Wnioski?
Co do asa to powiem tyle ze bedziecie mi tu gratulowac I zapraszac na flache lub kawe k to co lubi
Przestan zapowiadac, najpierw zrob cos godnego uwagi. Jak dotad nie pokazales nic. A tego "asa" mozesz zwinac w ciasny rulonik i... (niedopowiedzenie takie).

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Kimkolwiek pisze: Otwieram rachunek z 9k zl. Od pon po prostu suma otwartych pozycji nie moze przekroczyc 2 lotow.
kierunek właściwy, bo zaczniesz na realnym rachunku z realną kasą, ale założenie o którym piszesz jak widać chcesz brnąć dotychczasową drogą, więc może lepiej odpocznij od klikania, przemyśl kilka spraw i dopiero wtedy usiądź do wykresu
Twoje poczynania miały być na poważnie a skończyło się beką śmiechu i można powiedzieć że bezboleśnie dla Ciebie i Twojej rodziny, bo wyczyszczenie kolejnego demo naprawdę nie boli

jeżeli chcesz zacząć zabawę bez ciśnienia i na spokojnie, to staraj się mieć zachowane takie proporcje:

1 lot na 10000$ depo :idea:

potraktuj to jako dobrą radę, naprawdę po koleżeńsku

Kimkolwiek pisze:Mam asa w rekawie.
oby ten Twój "as" nie okazał się gwoździem do ... dla Ciebie i Twoich bliskich

Kimkolwiek pisze:Jestem dobrej mysli
wszyscy czytający Twój jurnal jesteśmy dobrej myśli, ale jak historia pokazała już dwukrotnie to nie wystarczy, stanowczo za mało żeby było co komentować i piać z zachwytu...

ten się nie myli kto nic nie robi, ale po popełnionych błędach większość stara się ich unikać w przyszłości, wyciągać wnioski, a u Ciebie to jakieś zamknięte koło, jak w matni...

zrobisz jak uważasz, masz swój rozum, ale to chyba będzie puentą tego dziennika:
ten kto grosza nie szanuje ten go nie ma...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

wg mnie to bardo niewlasciwy kierunek te 9k i to jeszcze zlotych, szczegolnie biorac pod uwage twoja strategie, zaloz konto demonstracyjne real;) z 1.000.000$, a nastepnie graj tak jakbys mial 10.000$, zyski nadal bedziesz mial ogromne i wszyscy twoi hejterzy, wpadne w depresje z zazdrosci, a gdyby wydarzyla sie jakas manipulacja i banksterzy tak manipulowaliby kursem, zebys poniosl strate, tak jak ostatnio, to bediesz mial tylko 10.000$ straty zaledwie 1% od kapitalu zysku, ktory z latwoscia odrobisz, dalej usredniajac strate 2 razy wiekszymi pozycjami, skoro masz dostep do nieograniczonego kapitalu to wykorzystaj to, po co masz sie zajmowac jakimis groszowymi sprawami, sam to celnie ujales "think big" :):)

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

Wg mnie granie relanymi pieniedzmi kiedy nie ma sie sprawdzonej stretegi to nieporozumienie.
A przeciez widac ze strategia "dała ciała" juz chyba 3 razy, czyli jest zła albo niekompletna.

Szkoda kasy...

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Zacznij od adriana
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Mówie o gosciach ktorzy stabilnie trziepio kajs

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

kim może zamiast za każdym razem otwierać nowe konto dopłać po prostu do już istniejącego ? ;)

ODPOWIEDZ