Znaczy się będziesz kopiował swoje zagrania bo przecież Ty jesteś najlepszy na ffKimkolwiek pisze:Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces

Szansa sukcesu 100% ... MC za kilka dni

Znaczy się będziesz kopiował swoje zagrania bo przecież Ty jesteś najlepszy na ffKimkolwiek pisze:Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces
Nie bo skutecznosc bedzie inna a poza tym jak bede patrzyl na krzywa wykresu to bede mial zle wspomnieniaInk. pisze:kim może zamiast za każdym razem otwierać nowe konto dopłać po prostu do już istniejącego ?
Bede patrzyl na takich ktorzy moja min ryzyka a max profitu. Dobry pomysl co?Zatoichi pisze:Znaczy się będziesz kopiował swoje zagrania bo przecież Ty jesteś najlepszy na ffKimkolwiek pisze:Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces![]()
nie no poprostu intelektem wymniataszKimkolwiek pisze:Bede patrzyl na takich ktorzy moja min ryzyka a max profitu. Dobry pomysl co?Zatoichi pisze:Znaczy się będziesz kopiował swoje zagrania bo przecież Ty jesteś najlepszy na ffKimkolwiek pisze:Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces![]()
MC Kim weź się za naukę. Nie ma dróg na skróty... Kilkanaście kont wyzerowanych a Ty dalej nie wiesz co to MM.Kimkolwiek pisze: Bede patrzyl na takich ktorzy moja min ryzyka a max profitu. Dobry pomysl co?
Rewelacyjny nigdy bym na to nie wpadł!!! Będziesz pasożytem podczepiony pod innych ... pozbawiony samodzielnego myślenia, ale nie martw się wynik będzie taki sam.Kimkolwiek pisze: Bede patrzyl na takich ktorzy moja min ryzyka a max profitu. Dobry pomysl co?