nie o to mi chodziłoneosb pisze:Już dodałem źródło cytatu
DayTrading: Czwartek 06.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 06.03.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
toż to wroga propaganda 
zapakowalem male es z sl 1.40 na edku zobaczymy czy doleca wyzej
zapakowalem male es z sl 1.40 na edku zobaczymy czy doleca wyzej
atlanticos pisze:Bemowo1 pisze:oandianie edka atakują - ostro jadą 74%
od 3840-50 to i ja z nimi pojade... a co tam... ale jak pociag minie stacje 1.39 to wyskakuje w biegu
Oandianie "szybcy" już przekroczyli 76% Zulusi dobijaja 73%
Wykoszenie SL wymaga z 30-40 pips. Obecny kurs 1.3818.
Żaba zaczynasz grać jak professional.
Pozdrawiam.
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
ok, to nie będziesz widniał w mojej stopce i jużCiapul pisze:nie o to mi chodziłoneosb pisze:Już dodałem źródło cytatuja tego też nie wymyśliłem więc wzmianka o mnie jest tam całkowicie niepotrzebna...
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p661149
kształt mi nie wyszedł na m30, ale kierunek tak
tam nie było żadnych podtekstów...neosb pisze:a co miałeś na myśli
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nie bedzie zadnych dozynek. Od jutra bedzie dozynanie Euro. Wykres tygodniowy sie klania. Po szczytach silny opor.atlanticos pisze:no przeciez o tym pisze.. ze jutro dożynki... ale moja analiza zakłada ze nie przekroczymy 3892 pod żadnym pozorem...inaczej wszystkie oznaczenia ida w p...du... dlatego teraz widziałbym korekte i jutro skok na 3840-50 bo tam jest bardzo mocna konfluencja i tam widziałbym zakończenie korekty abc i jednocześnie fali 2 z dziennego jeśli moje oznaczenia są poprawne... rynek zweryfikuje...zakopiec pisze:Żaba dzisiaj zaczęli UP więc jutro co?. Powinna być kontynuacja. Licze na to.atlanticos pisze:jeśli moja analiza miałaby sie dalej sprawdzic to dużo wyżej dziś nie powinnismy poleciec... teraz jakas płytka korekta z 30 pipsow i jutro 3850 na dożynkach- bo jeśli dzisiaj to by pękło to byczo to widzę a nie misiowato...
Oj tam, ja 3 marca pisałem na rzeźniku przy kursie 168-169 o rajdzie wariatów na 172.Bemowo1 pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p661149
--
gold po L stronie mocy
wrzuci ktoś to co mówi mario?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!