nie o to mi chodziłoneosb pisze:Już dodałem źródło cytatu

nie o to mi chodziłoneosb pisze:Już dodałem źródło cytatu
atlanticos pisze:Bemowo1 pisze:oandianie edka atakują - ostro jadą 74%
od 3840-50 to i ja z nimi pojade... a co tam... ale jak pociag minie stacje 1.39 to wyskakuje w biegu
ok, to nie będziesz widniał w mojej stopce i jużCiapul pisze:nie o to mi chodziłoneosb pisze:Już dodałem źródło cytatuja tego też nie wymyśliłem więc wzmianka o mnie jest tam całkowicie niepotrzebna...
tam nie było żadnych podtekstów...neosb pisze:a co miałeś na myśli
Nie bedzie zadnych dozynek. Od jutra bedzie dozynanie Euro. Wykres tygodniowy sie klania. Po szczytach silny opor.atlanticos pisze:no przeciez o tym pisze.. ze jutro dożynki... ale moja analiza zakłada ze nie przekroczymy 3892 pod żadnym pozorem...inaczej wszystkie oznaczenia ida w p...du... dlatego teraz widziałbym korekte i jutro skok na 3840-50 bo tam jest bardzo mocna konfluencja i tam widziałbym zakończenie korekty abc i jednocześnie fali 2 z dziennego jeśli moje oznaczenia są poprawne... rynek zweryfikuje...zakopiec pisze:Żaba dzisiaj zaczęli UP więc jutro co?. Powinna być kontynuacja. Licze na to.atlanticos pisze:jeśli moja analiza miałaby sie dalej sprawdzic to dużo wyżej dziś nie powinnismy poleciec... teraz jakas płytka korekta z 30 pipsow i jutro 3850 na dożynkach- bo jeśli dzisiaj to by pękło to byczo to widzę a nie misiowato...
Oj tam, ja 3 marca pisałem na rzeźniku przy kursie 168-169 o rajdzie wariatów na 172.Bemowo1 pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p661149
kształt mi nie wyszedł na m30, ale kierunek tak