Bemowo1 pisze:oandianie edka atakują - ostro jadą 74%
od 3840-50 to i ja z nimi pojade... a co tam... ale jak pociag minie stacje 1.39 to wyskakuje w biegu

Bemowo1 pisze:oandianie edka atakują - ostro jadą 74%
laeje wode taka ze glowa boliBOCZEK pisze:NO, mario, powiedz jeszcze ze hiszpania wychodzi na prostą, powiedz ze widzisz ze włochy już są na prostej, mario proszę powiedz ze grecja zaczyna spłacać swoje długi lepiej niż myślałeś, no mario powiedz coś jeszcze, nie daj się prosić!
kabel stoi nnie ruchomo, bo to dane dla edka, i na edku jest teraz kasa
Zapomniałeś o jedenj proźbie - Honduras także wychodzi na prostą - a i Laos, nie wspominając o Papui Nowej GwineiiBOCZEK pisze:NO, mario, powiedz jeszcze ze hiszpania wychodzi na prostą, powiedz ze widzisz ze włochy już są na prostej, mario proszę powiedz ze grecja zaczyna spłacać swoje długi lepiej niż myślałeś, no mario powiedz coś jeszcze, nie daj się prosić!
kabel stoi nnie ruchomo, bo to dane dla edka, i na edku jest teraz kasa
Twoja stopka brzmi znajomoneosb pisze:zamknęło mi pozycję na break even tuż przed odpałem w górę, ja to nie potrafię ryzykować
no przeciez o tym pisze.. ze jutro dożynki... ale moja analiza zakłada ze nie przekroczymy 3892 pod żadnym pozorem...inaczej wszystkie oznaczenia ida w p...du... dlatego teraz widziałbym korekte i jutro skok na 3840-50 bo tam jest bardzo mocna konfluencja i tam widziałbym zakończenie korekty abc i jednocześnie fali 2 z dziennego jeśli moje oznaczenia są poprawne... rynek zweryfikuje...zakopiec pisze:Żaba dzisiaj zaczęli UP więc jutro co?. Powinna być kontynuacja. Licze na to.atlanticos pisze:jeśli moja analiza miałaby sie dalej sprawdzic to dużo wyżej dziś nie powinnismy poleciec... teraz jakas płytka korekta z 30 pipsow i jutro 3850 na dożynkach- bo jeśli dzisiaj to by pękło to byczo to widzę a nie misiowato...
Już dodałem źródło cytatuCiapul pisze:Twoja stopka brzmi znajomoneosb pisze:zamknęło mi pozycję na break even tuż przed odpałem w górę, ja to nie potrafię ryzykować