Mogli by obnizyc, i tak maja najwyzsze z majorsow, przynajmniej cos by sie dzialoCiapul pisze:od wczoraj zastanawiam się, czy aby napewno BoE zostawi stopy na niezmienionym poziomie...
ale to byłby numer![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 06.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 06.03.2014
ja już się nauczyłem nie prognozować cen ropy w dłuższych treminach, bo tam nagle robią 100 pipa w dół, żeby tego samego dnia zrobić 250 up. poczekał bym co zrobią przy tych 102, i tam albo odwrotka i relizacja na 102, albo czekam dalej i relizuję w okolicach 100jen-yy pisze:Co myślicie o ropce?
Siedzę od wczoraj w s i zastanawiam sie czy dotrą do 97
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak to co ? przecież EU to prawie Eldoradodasiekk80 pisze:Ja sie tylko zastanawiam co daje podstawy do kreslenia wykresow na ktorych edek idzie powyzej 1.39.
W listopadzie stopa bezrobocia wyniosła 27,6%, a nie 28% jak pierwotnie podano. W grudniu bezrobocie spadło do 27,5%
-- Dodano: czw 06-03-2014, 11:57 --
no właśnie ta myśl od wczoraj mi nie daje spokoju, dlatego póki co żadnych L na g/upsxor pisze:Mogli by obnizyc, i tak maja najwyzsze z majorsow, przynajmniej cos by sie dzialo
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Będziemy o tym wiedzieli za niecałą godzinę - inni jeszcze wcześniejCiapul pisze:od wczoraj zastanawiam się, czy aby napewno BoE zostawi stopy na niezmienionym poziomie...
ale to byłby numer![]()
![]()
Gra ktoś AUD/USD? Tam jesteśmy na ważnym oporze (0.9070). Trend na tygodniowym spadkowy, więc jak się odbije od tego oporu to jest sporo miejsca do spadków. Ostatnie 4 dni bez większej korekty UP, więc chyba warto polować na S. Ktoś podobnie myśli?
Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
- krzychu3_1989
- Pasjonat

ja widze opór na 0,9084 ale jak go przebiją a widać że mają chęć to nawet 0,9200 a jak sie odbijemy to 0,8900GiGa pisze:Gra ktoś AUD/USD? Tam jesteśmy na ważnym oporze (0.9070). Trend na tygodniowym spadkowy, więc jak się odbije od tego oporu to jest sporo miejsca do spadków. Ostatnie 4 dni bez większej korekty UP, więc chyba warto polować na S. Ktoś podobnie myśli?
+ dla banksterki lepszy by byl srogi zjazd w dol niz w gore, bo w gore to max 100 pipsow i dziekuje, a jak poleci do piekla to moze i 2-3 figury walnac w przeciagu 2 dnidasiekk80 pisze:Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
Ale na edku dawno nie było jednolitego ruchu trendowego, a wspadki uwierzę po zejściu poniżej 1.3639psxor pisze:+ dla banksterki lepszy by byl srogi zjazd w dol niz w gore, bo w gore to max 100 pipsow i dziekuje, a jak poleci do piekla to moze i 2-3 figury walnac w przeciagu 2 dnidasiekk80 pisze:Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
-- Dodano: 06 mar 2014, 13:29 --
edek m 30
50% przeszkód pokonane
-- Dodano: 06 mar 2014, 13:32 --
wycinanie długich pozycji na kablu pół godziny przed danymi??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.