Mogli by obnizyc, i tak maja najwyzsze z majorsow, przynajmniej cos by sie dzialoCiapul pisze:od wczoraj zastanawiam się, czy aby napewno BoE zostawi stopy na niezmienionym poziomie...
ale to byłby numer![]()
![]()

Mogli by obnizyc, i tak maja najwyzsze z majorsow, przynajmniej cos by sie dzialoCiapul pisze:od wczoraj zastanawiam się, czy aby napewno BoE zostawi stopy na niezmienionym poziomie...
ale to byłby numer![]()
![]()
ja już się nauczyłem nie prognozować cen ropy w dłuższych treminach, bo tam nagle robią 100 pipa w dół, żeby tego samego dnia zrobić 250 up. poczekał bym co zrobią przy tych 102, i tam albo odwrotka i relizacja na 102, albo czekam dalej i relizuję w okolicach 100jen-yy pisze:Co myślicie o ropce?
Siedzę od wczoraj w s i zastanawiam sie czy dotrą do 97
jak to co ? przecież EU to prawie Eldoradodasiekk80 pisze:Ja sie tylko zastanawiam co daje podstawy do kreslenia wykresow na ktorych edek idzie powyzej 1.39.
no właśnie ta myśl od wczoraj mi nie daje spokoju, dlatego póki co żadnych L na g/upsxor pisze:Mogli by obnizyc, i tak maja najwyzsze z majorsow, przynajmniej cos by sie dzialo
Będziemy o tym wiedzieli za niecałą godzinę - inni jeszcze wcześniejCiapul pisze:od wczoraj zastanawiam się, czy aby napewno BoE zostawi stopy na niezmienionym poziomie...
ale to byłby numer![]()
![]()
Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
ja widze opór na 0,9084 ale jak go przebiją a widać że mają chęć to nawet 0,9200 a jak sie odbijemy to 0,8900GiGa pisze:Gra ktoś AUD/USD? Tam jesteśmy na ważnym oporze (0.9070). Trend na tygodniowym spadkowy, więc jak się odbije od tego oporu to jest sporo miejsca do spadków. Ostatnie 4 dni bez większej korekty UP, więc chyba warto polować na S. Ktoś podobnie myśli?
+ dla banksterki lepszy by byl srogi zjazd w dol niz w gore, bo w gore to max 100 pipsow i dziekuje, a jak poleci do piekla to moze i 2-3 figury walnac w przeciagu 2 dnidasiekk80 pisze:Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim
Ale na edku dawno nie było jednolitego ruchu trendowego, a wspadki uwierzę po zejściu poniżej 1.3639psxor pisze:+ dla banksterki lepszy by byl srogi zjazd w dol niz w gore, bo w gore to max 100 pipsow i dziekuje, a jak poleci do piekla to moze i 2-3 figury walnac w przeciagu 2 dnidasiekk80 pisze:Dane , danymi. Dobry okres dla usrakow zeby oslabic USD ale rynek widzi drugie dno tej sytuacji. Moze rynek to nie ale duzi gracze tak. Popatrzcie na sytuacje polityczna w europie i wtedy jeszcze raz przemyslcie to 1.4BOCZEK pisze:i tak dane makro sie swiecą na ziolono z UE, na USiA na czerwono, i jak tu ma nie być to 1,4 na edim