-- Dodano: czw 06-03-2014, 9:09 --
I na UJKU?
Dopoki kabel nie znajdzie sie w okolicach 1.6830 i nie wybije mi tam SLa, to ja sprzedaje gorki. Oby nie wybil, bo ladnie mi wchodza eSki, eLek nie tykam, bo jak dla mnie to ten kabel jest naciagniety jak guma w majtach i tylko czekac az peknieBemowo1 pisze:Z tym edkiem to nie takie proste - 4 zależności w jednym miejscu - opór jak choleraharymilloki pisze:Po mojemu to sprawa wygląda następująco.
1.Pary JENOWE zaprzestaną wzrosty.
2.GOLD zaczyna wyglądać na spadkowy ale poziomy do spadków raczej nie zostały jeszcze osiągnięte a do tego brakuje mi jeszcze jednej fali. Czyli UP.
3. KABEL wzrostowo.
4. EDEK również
5. KIWI nie tykam narazie ale powinni korektę jakąś zrobić.
co do kabla - scenariusz czecha nadal w mocy
psxor pisze:
Dopoki kabel nie znajdzie sie w okolicach 1.6830 i nie wybije mi tam SLa, to ja sprzedaje gorki. Oby nie wybil, bo ladnie mi wchodza eSki, eLek nie tykam, bo jak dla mnie to ten kabel jest naciagniety jak guma w majtach i tylko czekac az peknie
filizanka juz jest. ucho juz jest, teraz tylko nalac goracej herbaty i chlusnac na wszsytkie eskiCiapul pisze:jak najbardziej zgadzam się ze scenariuszem Zeussa dla g/u... i tak jak wczoraj pisałem , zajście poniżej 1,66 otworzy drogę do dalszych spadków
Dobry,!elusia pisze:Ale trzeba mieć pecha jak ja
ustawiłam TP przed nocą na rzeźniku i mi zabrakło 1 pipsa a teraz poszło do góry. Zamiast mieć 20 na zysku jak szłam spać, to byłam zachłanna i teraz mam 30 na minusie![]()
![]()
ad 1) - nie zgadzam się, rzeźnik cel 175, a 173 może nawet dzisiaj.harymilloki pisze:Po mojemu to sprawa wygląda następująco.
1.Pary JENOWE zaprzestaną wzrosty.
2.GOLD zaczyna wyglądać na spadkowy ale poziomy do spadków raczej nie zostały jeszcze osiągnięte a do tego brakuje mi jeszcze jednej fali. Czyli UP.
3. KABEL wzrostowo.
4. EDEK również
5. KIWI nie tykam narazie ale powinni korektę jakąś zrobić.
cel dobry, a jedyne co moze go poprzedzic to ok 170,00-170,50 , ale nie musiharymilloki pisze:rzeźnik
-- Dodano: czw 06-03-2014, 9:37 --
Zgodzę się że te 175,000 na rzeźniku to dobry cel ale najpierw musimy walnąć w 168,000 ...Się okaże zresztą.