Wiem, że nauka kosztuje

Nie jest zamknięta bo też liczę n spadki, ale bardziej chodziło o fakt, że człowiek to jest jednak zachłanny

harymilloki pisze:Jeśli pozycja nie została jeszcze zamknięta to mogę Cię pocieszyć. Ponieważ ten cały rzeźnik dzisiaj runie.elusia pisze:Ale trzeba mieć pecha jak ja
ustawiłam TP przed nocą na rzeźniku i mi zabrakło 1 pipsa a teraz poszło do góry. Zamiast mieć 20 na zysku jak szłam spać, to byłam zachłanna i teraz mam 30 na minusie![]()
![]()
Z tym edkiem to nie takie proste - 4 zależności w jednym miejscu - opór jak choleraharymilloki pisze:Po mojemu to sprawa wygląda następująco.
1.Pary JENOWE zaprzestaną wzrosty.
2.GOLD zaczyna wyglądać na spadkowy ale poziomy do spadków raczej nie zostały jeszcze osiągnięte a do tego brakuje mi jeszcze jednej fali. Czyli UP.
3. KABEL wzrostowo.
4. EDEK również
5. KIWI nie tykam narazie ale powinni korektę jakąś zrobić.
A gdzie bierzesz straty jesli nie zacznie spadac ?elusia pisze:Musiałam dziecko nakarmić
Wiem, że nauka kosztujeale na szczęście jeszcze nie zapłaciłam za dziś
![]()
![]()
![]()
Nie jest zamknięta bo też liczę n spadki, ale bardziej chodziło o fakt, że człowiek to jest jednak zachłanny
no to dawaj całe depo w S i nic nie bojharymilloki pisze: Jeśli pozycja nie została jeszcze zamknięta to mogę Cię pocieszyć. Ponieważ ten cały rzeźnik dzisiaj runie.
Jak zwykle wróżenie z fusów... Zresztą jak codzień w moim wykonaniu. Przecież ja BZDURY wypisuje ....ZielonaMgielka pisze:Jakies konkrety czy wrozenie z fusow ?harymilloki pisze:Jeśli pozycja nie została jeszcze zamknięta to mogę Cię pocieszyć. Ponieważ ten cały rzeźnik dzisiaj runie.elusia pisze:Ale trzeba mieć pecha jak ja
ustawiłam TP przed nocą na rzeźniku i mi zabrakło 1 pipsa a teraz poszło do góry. Zamiast mieć 20 na zysku jak szłam spać, to byłam zachłanna i teraz mam 30 na minusie![]()
![]()