DayTrading: Wtorek 04.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.03.2014
ma jaja sabaczy syn ; )... i coby nie mowic, trudno sie z nim nie zgodzic, ze przejecie wladzy po tym porozumieniu przez chojraków z majdanu mało legalne było : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Rosja cofnęła Ukrainie zniżkę na gaz
PAP - Biznes
4 Mar 2014, 11:37
04.03. Moskwa (PAP) - Gazprom podjął decyzję o cofnięciu z dniem 1 kwietnia zniżki na gaz przyznanej Ukrainie w grudniu 2013 roku - poinformował we wtorek prezes rosyjskiego koncernu Aleksiej Miller podczas spotkania z premierem Rosji Dmirijem Miedwiediewem.
Miller przekazał, że Kijów uregulował tylko niespełna 50 proc. swojego długo za surowiec odebrany w 2013 roku.
Miedwiediew uznał decyzję Gazpromu za słuszną. Zaproponował też przyznanie Ukrainie kredytu w wysokości 2-3 mld dolarów na spłacenie długu wobec rosyjskiego koncernu. (PAP)
-- Dodano: wt 04-03-2014, 12:50 --
TO PUMP na USD JPY
PAP - Biznes
4 Mar 2014, 11:37
04.03. Moskwa (PAP) - Gazprom podjął decyzję o cofnięciu z dniem 1 kwietnia zniżki na gaz przyznanej Ukrainie w grudniu 2013 roku - poinformował we wtorek prezes rosyjskiego koncernu Aleksiej Miller podczas spotkania z premierem Rosji Dmirijem Miedwiediewem.
Miller przekazał, że Kijów uregulował tylko niespełna 50 proc. swojego długo za surowiec odebrany w 2013 roku.
Miedwiediew uznał decyzję Gazpromu za słuszną. Zaproponował też przyznanie Ukrainie kredytu w wysokości 2-3 mld dolarów na spłacenie długu wobec rosyjskiego koncernu. (PAP)
-- Dodano: wt 04-03-2014, 12:50 --
TO PUMP na USD JPY
Ja tam bym wysuną roszczenie co najmniej do Lwowa. Jak w załączniku.
Putin; Nasze manewry na zachodzie były zaplanowane od dawna.
Tak od dawna były zaplanowane, bo były igrzyska w soczi, wiec była bardzo dobra przykrywka do takich manewrów czy przegrupowania.
Putin; Nasze manewry na zachodzie były zaplanowane od dawna.
Tak od dawna były zaplanowane, bo były igrzyska w soczi, wiec była bardzo dobra przykrywka do takich manewrów czy przegrupowania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak on się kuźwa troszczy o tych Ukraińców....
super niech dadza jeszcze troche USD JPY w gore i po otwarciu USA z luka DUMP
i Putin uspokoil sytuacje
... jest póltora gościa
... wszystko wraca do normy, edi pod 1.38 moze? 

Jutro też jest dzień.
No tak. Powiedział, że nawet jak da w pysk, to będzie to zgodne z prawem. Kawał dziada. Bez konkretnej armii nic się nie da zrobić z tym matołem.
nie jestem prorosyjski anie proamerykanskio ale nazywac go matole ochlon czlowiekuZbychuM pisze:No tak. Powiedział, że nawet jak da w pysk, to będzie to zgodne z prawem. Kawał dziada. Bez konkretnej armii nic się nie da zrobić z tym matołem.
zobacz lepiej na hipokrytow USA i OBAME
Proźba janukowycza o interwencję przez rosję też do normalnych nie należy. Ja traktuję to jak zdradę przeciwko własnemu państwu. A 100 ofiar majdanu to taki drobny wypadek przy pracypedro pisze:ma jaja sabaczy syn ; )... i coby nie mowic, trudno sie z nim nie zgodzic, ze przejecie wladzy po tym porozumieniu przez chojraków z majdanu mało legalne było : )
Ty jesteś rosyjski szpieg napewnoNowy123 pisze:nie jestem prorosyjski anie proamerykanskio ale nazywac go matole ochlon czlowiekuZbychuM pisze:No tak. Powiedział, że nawet jak da w pysk, to będzie to zgodne z prawem. Kawał dziada. Bez konkretnej armii nic się nie da zrobić z tym matołem.
zobacz lepiej na hipokrytow USA i OBAME

Jutro też jest dzień.