od rana czekałem na pytina, i jest!!!
DayTrading: Wtorek 04.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.03.2014
teraz będziesz dupeczką opierającą się o tygrysa 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
posłuchajcie Putina....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
moim zdaniem Putin nawdychał się ksenonu i teraz świruje z nadmiaru testosteronu...
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
Putin :
korupcja na ukrainie osiągnęła rozmiary która u nas w rosji jest niewyobrażalna

korupcja na ukrainie osiągnęła rozmiary która u nas w rosji jest niewyobrażalna
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ja go czytamCiapul pisze:posłuchajcie Putina....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
posłuchaj go ze zrozumieniem...neosb pisze:moim zdaniem Putin nawdychał się ksenonu i teraz świruje z nadmiaru testosteronu...
mówi dokładnie to co pisałem tutaj :
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p660312
Ostatnio zmieniony 04 mar 2014, 11:44 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
w która stronę na tym zlotku ?harymilloki pisze:Czas na zmiane avatara. Zostałem ochrzczony tygrysem więc należy się dostosować. A co do złotka to już ruszamy powoli.
jak na razie z wypowiedzi wynika ze zamiast byc wiekim tygrysem jest zranionym biednym kotkiem
chciwość jest dobra
Ciapul pisze:posłuchajcie Putina....
mowi jak jest MAX kolonko hahah
po strzelaniu do własnej bramki - osłabienie rubla - niewiarygodność rosyjskiej giełdy, to rzeczywiście tak jest.pkubiu pisze:jak na razie z wypowiedzi wynika ze zamiast byc wiekim tygrysem jest zranionym biednym kotkiem
Chyba, że założeniem putina była wyprzedaż na giełdzie w celu odkupienia po niższej cenie akcji