no pewnie zes zartował, wszyscy tu zartujemy, huraaahighend pisze:hyhy żartowałem z tym rzeźnikiem, nie otwierałem pozycji i całe szczęście. Tzn. perspektywa UP na 171 jest, pytanie kiedy

pisane ranobylo gdzie mozna rzeznika próbowac pod L

no pewnie zes zartował, wszyscy tu zartujemy, huraaahighend pisze:hyhy żartowałem z tym rzeźnikiem, nie otwierałem pozycji i całe szczęście. Tzn. perspektywa UP na 171 jest, pytanie kiedy
a ja sobie dla jaj otworzyłem pozycję SELL na parze frank do jena (CHF/JPY) - i jest na plusieMarcin30 pisze:ciekawa reakcja,
sprzedaż euro i funta ,wyprzedaż walut emergin markets, ale kapitał nie ucieka ani do franka ani do jena.
wydawałoby się, że w pierwszej kolejność będą się umacniać frank i jen
to się wyjaśnił ten zwrot akcji, ale teraz znowu kiszonkaNowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-03-0 ... -ultimatum
A.S.A.T. pisze:i znowu jakas jedna kreska (kólka nie chciało mi sie rysowac)
wita co robic? obserwowac i reagowac...
i nie gapta sie tak na te cycki
a edek dalej po L stronie mocy? jakiś ciekawy target dla kabla? bo będę szukał miejsca na S jakoś niebawem.Bemowo1 pisze:te oznaczenia nadal ważne - u mnie ponownie po S stronie mocy
Edek pat. - Martwi mnie luka bessy (niedomknięta)psxor pisze:a edek dalej po L stronie mocy? jakiś ciekawy target dla kabla? bo będę szukał miejsca na S jakoś niebawem.Bemowo1 pisze:te oznaczenia nadal ważne - u mnie ponownie po S stronie mocy