jesli nie, to po co przepłacac?

W nocy Ukraina, a kto następny?highend pisze:adk77 pisze:komu mogą zagrozić sankcje?
na razie Rosja sobie robi z Ukrainy MIĘSO armatnie.
przecież grasz na demo to nie przepłacasz....A.S.A.T. pisze:analizujecie juz chyba ze trzeci dzien ta sytuacje na ukrainie ze juz sie czytac nie da, ale czy ktorys z was ma jakies korzysci wymierne w postaci profitu z tych analiz? da sie w ogole pod te wszsytkie dywagacje zagrac?
da się, a przykładem tego niech będzie porównanie dzisiejszej sesji na dax i sp. pejsaci sami od siebie dzisiaj kupują te akcje i sztucznie trzymają sp. ale prawda jest taka, że f dax już dzisiaj na to podbijanie kursu nie reagował i skończył praktycznie na minimach. sądzę, że skośni pójdą drogą eurolanduA.S.A.T. pisze:analizujecie juz chyba ze trzeci dzien ta sytuacje na ukrainie ze juz sie czytac nie da, ale czy ktorys z was ma jakies korzysci wymierne w postaci profitu z tych analiz? da sie w ogole pod te wszsytkie dywagacje zagrac?
wykorzystales to?adk77 pisze:da się, a przykładem tego niech będzie porównanie dzisiejszej sesji na dax i sp. pejsaci sami od siebie dzisiaj kupują te akcje i sztucznie trzymają sp. ale prawda jest taka, że f dax już dzisiaj na to podbijanie kursu nie reagował i skończył praktycznie na minimach. sądzę, że skośni pójdą drogą eurolanduA.S.A.T. pisze:analizujecie juz chyba ze trzeci dzien ta sytuacje na ukrainie ze juz sie czytac nie da, ale czy ktorys z was ma jakies korzysci wymierne w postaci profitu z tych analiz? da sie w ogole pod te wszsytkie dywagacje zagrac?
przecież trzeba sobie "wybudować" drogę lądową do obwodu kaliningradzkiego.Bemowo1 pisze:W nocy Ukraina, a kto następny?highend pisze:adk77 pisze:komu mogą zagrozić sankcje?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=1124de
częściowo, bo w piątek mi zrealizowali sl na dax (s). jeszcze mnie w żołądku ściska z tego powodu, a byłem z dala od kompa cały dzieńA.S.A.T. pisze:wykorzystales to?adk77 pisze:da się, a przykładem tego niech będzie porównanie dzisiejszej sesji na dax i sp. pejsaci sami od siebie dzisiaj kupują te akcje i sztucznie trzymają sp. ale prawda jest taka, że f dax już dzisiaj na to podbijanie kursu nie reagował i skończył praktycznie na minimach. sądzę, że skośni pójdą drogą eurolanduA.S.A.T. pisze:analizujecie juz chyba ze trzeci dzien ta sytuacje na ukrainie ze juz sie czytac nie da, ale czy ktorys z was ma jakies korzysci wymierne w postaci profitu z tych analiz? da sie w ogole pod te wszsytkie dywagacje zagrac?
przecież trzeba sobie "wybudować" drogę lądową do obwodu kaliningradzkiego.[/quote]
A miałem Cię za rozsądnego człowieka,Bemowo1 pisze:W nocy Ukraina, a kto następny?highend pisze:adk77 pisze:komu mogą zagrozić sankcje?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=1124de
Armia rosyjska jest w rękach psychola - więc po tym, co miało miejse na Ukrainie - to po putinie mogę spodziewać się jeszcze gorszej rozgrywki.as28 pisze:
A miałem Cię za rozsądnego człowieka,
a ty w taką propagandę wierzysz