czyjaś być musi , jako koelga powinienes kategorycznie mi tego zabronićCiapul pisze:nooo i oczywiście do teraz jest to wina ciapulakrinvest pisze: a Ciapul ostrzegał wtedywyrżnęło depo , czekałem 2 miechy

Wyszedłem ledwo na zero po odliczeniu swapa , troche na minusZbychuM pisze: Da się jeszcze po takim czasie wyjść na plus ?
 broker do mnie dzwonił z zapytaniem czy to świadomie zostawiam  bo mam stratną pozycje cały czas z września a to była koncówka listopada już
  broker do mnie dzwonił z zapytaniem czy to świadomie zostawiam  bo mam stratną pozycje cały czas z września a to była koncówka listopada już   
   Wtedy myk drugie depo u innego brokera a tamto kisiło te 2 miesiące
 Wtedy myk drugie depo u innego brokera a tamto kisiło te 2 miesiące   
 Ale teraz w ogole już nie zamykam stratnych pozycji na indeksach i tak samo robiłem na złocie od grudnia kiedy razem z Pedrem zamarzyło nam sie złoto po 1300 a wtedy było 1180
 Wczesniej byłem zwolennikiem zamykania jak najszybciej stratnych pozycje , teraz jest zupełnie odwrotnie.  biorąc pod uwage , ze cały czas jest trend wzrostowy nawet jak pare dni pokisi to nic mi sie od tego nie stanie , zostawiam to i gram dalej swoje.
  Wczesniej byłem zwolennikiem zamykania jak najszybciej stratnych pozycje , teraz jest zupełnie odwrotnie.  biorąc pod uwage , ze cały czas jest trend wzrostowy nawet jak pare dni pokisi to nic mi sie od tego nie stanie , zostawiam to i gram dalej swoje. Generalnie uważam ze patrzenie sie przez tydzien na stratne pozycje daje lepsze efekty niż medytacja , zrobiłem sie bardziej cierpliwy , nie krzycze na żone , polubiłem psa itp

/
/