DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
Zbychu, jeszcze jak by ropka potaniała, to już rusek lezy i kwiczy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
W takim momencie ? nie lepiej chwile pokisić przy takich poziomach ??ZbychuM pisze:Ja już wypowiedziałem wojnę putinowi i sprzedaję jego gównianego rubla.
Też nie do końca.
Flota Turecka zdaje się sobie pływa koło Kerczu. A jest ona silniejsza od tego co mają tam Rosjanie. Na Morzy Czarnym są już dwa okręty 6 floty USA, a niepotwierdzone plotki głoszą że zmierzają tam kolejne. Nato chce obstawić granicę z Polską.
I najważniejsze:
RTS -13%, Gazprom -13%, Sberbank -16% - Giełda Moskiewska. Dzis Rosja wydała już tylko do 12 godziny 10mld $ na ratowanie kursu rubla. A ten kurs ie nie słucha i ciągle rośnie.
-- Dodano: 03 mar 2014, 13:19 --
Panika na giełdach. Złoto w górę.
Flota Turecka zdaje się sobie pływa koło Kerczu. A jest ona silniejsza od tego co mają tam Rosjanie. Na Morzy Czarnym są już dwa okręty 6 floty USA, a niepotwierdzone plotki głoszą że zmierzają tam kolejne. Nato chce obstawić granicę z Polską.
I najważniejsze:
RTS -13%, Gazprom -13%, Sberbank -16% - Giełda Moskiewska. Dzis Rosja wydała już tylko do 12 godziny 10mld $ na ratowanie kursu rubla. A ten kurs ie nie słucha i ciągle rośnie.
-- Dodano: 03 mar 2014, 13:19 --
Panika na giełdach. Złoto w górę.
Buy the f***g DIPAlcar pisze: Panika na giełdach. Złoto w górę.

przynajmniej się doczekałem na spadek akcji Google - bo mi eSki wiszą chyba ze 2 tygodnie już.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tak to jest jak sie człowiek łapie za cos o czym nie ma pojęciahighend pisze:Buy the f***g DIPAlcar pisze: Panika na giełdach. Złoto w górę.
przynajmniej się doczekałem na spadek akcji Google - bo mi eSki wiszą chyba ze 2 tygodnie już.

nooo i oczywiście do teraz jest to wina ciapulakrinvest pisze: a Ciapul ostrzegał wtedywyrżnęło depo , czekałem 2 miechy

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
To była polityczna decyzja, nie ekonomicznakrinvest pisze:W takim momencie ? nie lepiej chwile pokisić przy takich poziomach ??ZbychuM pisze:Ja już wypowiedziałem wojnę putinowi i sprzedaję jego gównianego rubla.

Da się jeszcze po takim czasie wyjść na plus ?krinvest pisze:czekałem 2 miechy
No tak. Ale w takiej sytuacji tego się chyba jednocześnie nie da zrobić, tzn. żeby rubel leciał i ropa taniała.boczek pisze:Zbychu, jeszcze jak by ropka potaniała, to już rusek lezy i kwiczy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Z kim graniczy Rosja ?
Z kim chce.[
gdzie USA walczy z terroryzmem
gdzie chce :
-- Dodano: pn 03-03-2014, 14:45 --
zaczynamy jakies manewry podbiciowe na Futach SP500 pod usa wejscie i na USD JPY
Z kim chce.[
gdzie USA walczy z terroryzmem
gdzie chce :
-- Dodano: pn 03-03-2014, 14:45 --
zaczynamy jakies manewry podbiciowe na Futach SP500 pod usa wejscie i na USD JPY
co tak te zloto jest niemrawe a dax gdzie ma 1 wsparci 9200?
chciwość jest dobra