DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:syf zaczyna się robic poważniejszy przy takim rozkładzie . . .Nowy123 pisze:Chiny i Rosja zgadzają się w sprawie Ukrainy - poinformowało rosyjskie ministerstwo spraw zagranicznych po rozmowie szefów dyplomacji obu krajów. Siergiej Ławrow i Wang Yi podczas rozmowy telefonicznej mieli uznać, że "punkty widzenia Rosji i Chin na sytuację, która rozwinęła się w kraju i wokół niego są zbieżne". Podano też, że oba kraje mają ściśle współpracować w sprawie Ukrainy.
nasze media to porazka razem z dziennikarzami sprzedaja taka papke ze maskra MAX kolonko mówi jak jest

Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY

się więpedro pisze:sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.a rzeźnik, odda prędzej czy później ; ) ... nic się nie bój

'Najpierw Gruzja, później Ukraina, później być może kraje nadbałtyckie, a w końcu Polska'
Lech Kaczyński 2008r.
Lech Kaczyński 2008r.
ale za to odda nam KrólewiecNowy123 pisze: Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY

GBP niezłe wybicie..... i rzeźnik też oczywiście, ale i tak jestem zły na niego bo zostawiłem se longa przez weekend i dupło wczoraj o 23.00 SL + GAP i plecy.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2014, 10:32 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
nagonka naszych mediów, faktycznie, masakra....Nowy123 pisze: nasze media to porazka razem z dziennikarzami sprzedaja taka papke ze maskra MAX kolonko mówi jak jest![]()
![]()
![]()
Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY
Putin - mistrzowskie zagranie... poszedł po swoje, umówmy się....
Max mnie męczy

a co do rzeźnika, to już oddał co zabrał

Jutro też jest dzień.
dane z UK lepsze widome nie o duzo wiec eufori nie powinno byc
jak iz NIEMIEC PMI

highend pisze:się więpedro pisze:sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.a rzeźnik, odda prędzej czy później ; ) ... nic się nie bój
ale wkurza to jak diabli nie?
no właśnie, mnie już przestało wkurzac ; ) ... po pyknięciu tej transakcji, zauważyłem, że za szybko była wzięta ... ; )... a statystycznie, z każdym SL, jestem bliżej kolejnego TP ; ) ...
Jutro też jest dzień.