i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.
DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.03.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:syf zaczyna się robic poważniejszy przy takim rozkładzie . . .Nowy123 pisze:Chiny i Rosja zgadzają się w sprawie Ukrainy - poinformowało rosyjskie ministerstwo spraw zagranicznych po rozmowie szefów dyplomacji obu krajów. Siergiej Ławrow i Wang Yi podczas rozmowy telefonicznej mieli uznać, że "punkty widzenia Rosji i Chin na sytuację, która rozwinęła się w kraju i wokół niego są zbieżne". Podano też, że oba kraje mają ściśle współpracować w sprawie Ukrainy.
nasze media to porazka razem z dziennikarzami sprzedaja taka papke ze maskra MAX kolonko mówi jak jest

Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY

się więpedro pisze:sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.a rzeźnik, odda prędzej czy później ; ) ... nic się nie bój

'Najpierw Gruzja, później Ukraina, później być może kraje nadbałtyckie, a w końcu Polska'
Lech Kaczyński 2008r.
Lech Kaczyński 2008r.
ale za to odda nam KrólewiecNowy123 pisze: Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY

GBP niezłe wybicie..... i rzeźnik też oczywiście, ale i tak jestem zły na niego bo zostawiłem se longa przez weekend i dupło wczoraj o 23.00 SL + GAP i plecy.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2014, 10:32 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
nagonka naszych mediów, faktycznie, masakra....Nowy123 pisze: nasze media to porazka razem z dziennikarzami sprzedaja taka papke ze maskra MAX kolonko mówi jak jest![]()
![]()
![]()
Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY
Putin - mistrzowskie zagranie... poszedł po swoje, umówmy się....
Max mnie męczy

a co do rzeźnika, to już oddał co zabrał

Jutro też jest dzień.
dane z UK lepsze widome nie o duzo wiec eufori nie powinno byc
jak iz NIEMIEC PMI

highend pisze:się więpedro pisze:sl chroni przed mchighend pisze:i rzeźnik wybił Ci Pedro SLa....
ale co najlepsze nadal myślę, że doleci do 170.3 dziś. Bo ujka nie ruszyło zbytnio.a rzeźnik, odda prędzej czy później ; ) ... nic się nie bój
ale wkurza to jak diabli nie?
no właśnie, mnie już przestało wkurzac ; ) ... po pyknięciu tej transakcji, zauważyłem, że za szybko była wzięta ... ; )... a statystycznie, z każdym SL, jestem bliżej kolejnego TP ; ) ...
Jutro też jest dzień.