DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
Cale depo w USDPLN "I NIC SIE NIE BOJ" 

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
Nie powiem ze bardzo mi to lezy bo eLke zaladowalem pod koniec dniaMGrzech pisze:Cale depo w USDPLN "I NIC SIE NIE BOJ"

Sory ze odbiegne od tematu, gra ktos z brokerem Dukascopy ? czy tez macie problem z zalogowaniem ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tak nie można się zalogować w weekend czasem maja przerwę techniczną i to jest przyczyna .
Mr.T pisze:tak nie można się zalogować w weekend czasem maja przerwę techniczną i to jest przyczyna .
Dzieki mam nadzieje ze zaczna dzialac do poniedzialku

Juz dziala .wszystko jest ok.pewnie mieli przerwe techniczna .MGrzech pisze:Mr.T pisze:tak nie można się zalogować w weekend czasem maja przerwę techniczną i to jest przyczyna .
Dzieki mam nadzieje ze zaczna dzialac do poniedzialku
- harymilloki
- Maniak
Nie gram na tej parze walutowej ale tak to widzę... To jest ten chyba rzeźnik, świniak, locha czy jak mu tam 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
a co może być impulsem fundamentalnym do takiego ruchu?harymilloki pisze:Nie gram na tej parze walutowej ale tak to widzę... To jest ten chyba rzeźnik, świniak, locha czy jak mu tam

czemu jen mógłby się jeszcze bardziej umocnić, jeśli usdjpy jest grubo poniżej celów banków na koniec zeszłego roku
Ostatnio zmieniony 02 mar 2014, 09:46 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
może spadki na giełdzie w USA jutro?pr7emo pisze:a co może być impulsem fundamentalnym do takiego ruchu?harymilloki pisze:Nie gram na tej parze walutowej ale tak to widzę... To jest ten chyba rzeźnik, świniak, locha czy jak mu tam
ale jakby miał dojść do 171 przed spadkami to jak dla mnie jest OK

inaczej rzeźnik mnie posieka zdrowo ;P
miłej niedzieli

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami