W/g mnie kabel, edek, eur/chf luki w dol, usd/pln, eur/pln luka w gorehighend pisze:Napisz na priva konfig tych Maków mini...
A w temacie. Jak widzicie otwarcie kabla i rzeźnika ? Luki w dół czy w gore czy bez luk?
DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
po co wrozyc trzeba zaczekac na rozwoj sytuacji
Tez uważam że Edek i kabel luki w dół, USD/pln w gore.... Ale co z parami jenowymi?
Jeśli ujek w gore bo dolar sie umocni to co z rzeznikiem?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Pary z jenem w dół, tak samo jak /CHF ~ Jen i Frank powinny zyskać najwięcej na ewentualnej interwencji zbrojnej na terenie Ukrainy.highend pisze:Tez uważam że Edek i kabel luki w dół, USD/pln w gore.... Ale co z parami jenowymi?
Ale do otwarcia rynku jeszcze ponad 24h, sytuacja może się zmienić jeszcze wiele razy więc w tej chwili to mocne wróżenie na temat tego co się stanie.
z tego co slyszalam to luka ne edku bedzie do 30 pipek!
ukraina zrywa wszelki dialog z rosja
Ostatnio zmieniony 01 mar 2014, 22:06 przez pakubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
usd_jpy, na krawędzi ===> gra zgodnie z tym, co wybierze rynek:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślę, że będzie powtórka z Gruzji, nikt nic Rosji nie zrobi bo chyba się ich boją...
Zresztą Europa lubi nie dotrzymywać słowa co do obrony innych krajów
Zresztą Europa lubi nie dotrzymywać słowa co do obrony innych krajów
mi tyle starczy bo zostałem z shortami po 38013pakubiu pisze:z tego co slyszalam to luka ne edku bedzie do 30 pipek!
um juz troche poluzowali sytuacje blokad portow moga sie dogadac w niedziele i luk nie zobaczymy
-- Dodano: 01 mar 2014, 21:09 --
um juz troche poluzowali sytuacje blokad portow moga sie dogadac w niedziele i luk nie zobaczymy
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
- Kazimierz S
- Pasjonat
[quote="pakubiu"]um juz troche poluzowali sytuacje blokad portow moga sie dogadac w niedziele i luk nie zobaczymy
Wieść gminna niesie, że hamerykanie powiedzieli:"Krym macie w nagrodę pocieszenia i nic więcej nie dostaniecie!"
Wieść gminna niesie, że hamerykanie powiedzieli:"Krym macie w nagrodę pocieszenia i nic więcej nie dostaniecie!"

Miód kupuj tylko Polski.