DayTrading: Piątek 28.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
52%
Bez zmian
1
3%
Spadek
13
45%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Witajcie,

PipsKing fajny awatar :D

Dorzuccie do pieca sp500 bo powoli mi sie nudzić zaczyna :d

Pedro you have LOOOOONG message :D
Ostatnio zmieniony 28 lut 2014, 14:48 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

krinvest pisze:PipsKing fajny awatar :D

niewiele dzisiaj ;)

Fri, Feb 28, 2014 Outright Treasury Coupon Purchases $1.00 - $1.25 billion

http://www.newyorkfed.org/markets/tot_o ... edule.html
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

I NIC SIE NIE BÓJCIE !!!!! :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
pakubiu
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pakubiu »

jaka tam realizacja trzeba przytrzymac edka zeby nikt niemyslal o s realizacja zyskow bedzie po 1.39
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

krinvest pisze:Witajcie,

Dzięki :P

mieli działać z tym Frankiem żeby go osłabić, ale chyba im się nie chce ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

krinvest pisze:Witajcie,

za duzo nie nawojuja wczorajsze podbijanie w ostnim 5 min sesji czekam sobie jeszcze na s na 55 58 na futach na sp500 bota dynamika i sposb jaki t orobia na szczytach nie zacheca

-- Dodano: pt 28-02-2014, 16:14 --

szybka akcj znowu na USD JPY podbitka nad 102 hahah

-- Dodano: pt 28-02-2014, 16:17 --

Portugalski premier ogłasza koniec kryzysu

28.02.2014 (IAR) - Portugalia wychodzi z kryzysu - takie zapewnienia składa w każdym razie szef rządu tego kraju. Zwykli obywatele są bardziej sceptyczni.

Przebywający w Madrycie premier Pedro Passos Coelho ogłosił, że Portugalia "najgorsze ma już za sobą i wchodzi w wyczekiwaną fazę wzrostu". Polityk przypomniał, iż w maju Lizbona zakończy program oszczędnościowy realizowany w zamian za wielomiliardową pożyczkę od Unii Europejskiej i Międzynarodowego Funduszu Walutowego. Zapewnił jednak, iż jego kraj nie powróci do nieodpowiedzialnej polityki i braku dyscypliny finansowej. "Nie stracimy konkurencyjności, nie zaczniemy zaciągać długów i nie pozwolimy na stagnację gospodarczą" - zagwarantował portugalski premier. Podkreślił, że Lizbona wyciągnęła wnioski z kryzysu, który kosztował obywateli wiele wyrzeczeń. Zaapelował też do Europy o solidarność i spójną politykę ekonomiczną. Zapewnienia Pedro Passosa Coelho nie przemawiają jednak do jego rodaków. Ponad 15-procentowe bezrobocie, ubożenie społeczeństwa, rekordowa emigracja i wciąż aplikowane bolesne cięcia budżetowe sprawiają, że Portugalczycy z dużym pesymizmem patrzą w przyszłość.

strach sie bac Patrzac na WLochy Francje Hiszpanie :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

pakubiu pisze:jaka tam realizacja trzeba przytrzymac edka zeby nikt niemyslal o s realizacja zyskow bedzie po 1.39
spójrz na wykres i zastanów się co się zmieni z technicznego punktu widzenia jak przebijemy grudniowe szczyty na 3893... taka mała podpowiedź.....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze: Przebywający w Madrycie premier Pedro Passos Coelho ogłosił, że Portugalia "najgorsze ma już za sobą i wchodzi w wyczekiwaną fazę wzrostu". Polityk przypomniał, iż w maju Lizbona zakończy program oszczędnościowy realizowany w zamian za wielomiliardową pożyczkę od Unii Europejskiej i Międzynarodowego Funduszu Walutowego. Zapewnił jednak, iż jego kraj nie powróci do nieodpowiedzialnej polityki i braku dyscypliny finansowej. "Nie stracimy konkurencyjności, nie zaczniemy zaciągać długów i nie pozwolimy na stagnację gospodarczą" - zagwarantował portugalski premier. Podkreślił, że Lizbona wyciągnęła wnioski z kryzysu, który kosztował obywateli wiele wyrzeczeń. Zaapelował też do Europy o solidarność i spójną politykę ekonomiczną. Zapewnienia Pedro Passosa Coelho nie przemawiają jednak do jego rodaków. Ponad 15-procentowe bezrobocie, ubożenie społeczeństwa, rekordowa emigracja i wciąż aplikowane bolesne cięcia budżetowe sprawiają, że Portugalczycy z dużym pesymizmem patrzą w przyszłość.

strach sie bac Patrzac na WLochy Francje Hiszpanie :)
stary, w razie W, EBC skupi cały ich dług i wydrukuje tyle eur ile bedzie trzeba... :) tylko się angela, nieco wkurwi ;) ale cóż, nie da się wszystkich uszczęśliwic ;)

bo na logike... skoro ratowali grecje, czy irlandie, to francji, hiszpanii nie uratuja? :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

stary, w razie W, EBC skupi cały ich dług i wydrukuje tyle eur ile bedzie trzeba... :) tylko się angela, nieco wkurwi ;) ale cóż, nie da się wszystkich uszczęśliwic ;)

bo na logike... skoro ratowali grecje, czy irlandie, to francji, hiszpanii nie uratuja? :564:[/quote]

Może i ich uratuje, ale jeżeli Warszawa popadnie w tarapaty to Sikorski tak będzie wyglądał:
https://www.youtube.com/watch?v=kxzXloZ7xPQ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2014, 15:37 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

PipsKong pisze:mój Święty Gral mówi że niewielkie S na CHF / PLN ale słaby sygnał ;/ więc może się mylić :P
ahhh ten mój ŚG :P 2:1 dla TP ;)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Zablokowany