PipsKing fajny awatar

Dorzuccie do pieca sp500 bo powoli mi sie nudzić zaczyna

Pedro you have LOOOOONG message

niewiele dzisiajkrinvest pisze:PipsKing fajny awatar![]()
krinvest pisze:Witajcie,
PipsKing fajny awatar![]()
za duzo nie nawojuja wczorajsze podbijanie w ostnim 5 min sesji czekam sobie jeszcze na s na 55 58 na futach na sp500 bota dynamika i sposb jaki t orobia na szczytach nie zachecakrinvest pisze:Witajcie,
PipsKing fajny awatar![]()
spójrz na wykres i zastanów się co się zmieni z technicznego punktu widzenia jak przebijemy grudniowe szczyty na 3893... taka mała podpowiedź.....pakubiu pisze:jaka tam realizacja trzeba przytrzymac edka zeby nikt niemyslal o s realizacja zyskow bedzie po 1.39
stary, w razie W, EBC skupi cały ich dług i wydrukuje tyle eur ile bedzie trzeba...Nowy123 pisze: Przebywający w Madrycie premier Pedro Passos Coelho ogłosił, że Portugalia "najgorsze ma już za sobą i wchodzi w wyczekiwaną fazę wzrostu". Polityk przypomniał, iż w maju Lizbona zakończy program oszczędnościowy realizowany w zamian za wielomiliardową pożyczkę od Unii Europejskiej i Międzynarodowego Funduszu Walutowego. Zapewnił jednak, iż jego kraj nie powróci do nieodpowiedzialnej polityki i braku dyscypliny finansowej. "Nie stracimy konkurencyjności, nie zaczniemy zaciągać długów i nie pozwolimy na stagnację gospodarczą" - zagwarantował portugalski premier. Podkreślił, że Lizbona wyciągnęła wnioski z kryzysu, który kosztował obywateli wiele wyrzeczeń. Zaapelował też do Europy o solidarność i spójną politykę ekonomiczną. Zapewnienia Pedro Passosa Coelho nie przemawiają jednak do jego rodaków. Ponad 15-procentowe bezrobocie, ubożenie społeczeństwa, rekordowa emigracja i wciąż aplikowane bolesne cięcia budżetowe sprawiają, że Portugalczycy z dużym pesymizmem patrzą w przyszłość.
strach sie bac Patrzac na WLochy Francje Hiszpanie
ahhh ten mój ŚGPipsKong pisze:mój Święty Gral mówi że niewielkie S na CHF / PLN ale słaby sygnał ;/ więc może się mylić