DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.02.2014
najważniejszy poziom do spadków na obecną chwil e to jest 1,66
-- Dodano: czw 27-02-2014, 13:03 --
a jak by się obiło przy 1,655 to wydaje mi sie ze szczyt 1,68 moze byc trudny do pokonania
-- Dodano: czw 27-02-2014, 13:03 --
a jak by się obiło przy 1,655 to wydaje mi sie ze szczyt 1,68 moze byc trudny do pokonania
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dotknięcie zalicza poziom i jest wyznacznikiem TP, a co do układu świeczek do jest myśl na kolejną pozycję, ale trzeba cierpliwie poczekać na zamknięcie kolejnej świecy, po przebiciu danego poziomu poziomuBudyn pisze:niemiaszek pisze:najpierw niech dolecą do S1 i pokażą na co ich stać...BOCZEK pisze:moze atak na 1,660 na kablu teraz ?
Niemiaszek, rozumiem żeby zaliczyć poziom korpus świecy musi zamknąć sie poniżej poziomu S1, czy wystarczy ze tam tylko doleci?

zerknij na układ na edku na M5 i reakcja przy poziomie S1...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
moim skromnym niedoswiadczonym zdaniem nizej na EUR/USD nie bedzie.
1,4 na horyzoncie
1,4 na horyzoncie

musiał by się stąd odbić, wtedy jest to realneA.S.A.T. pisze: 1,4 na horyzoncie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
powodem spadku wartości EUR jest uzależnienie od importu ropy naftowej z Rosji, której jedne ze znaczących dostaw przechodzą przez Ukrainę.
zgadnijcie kto to napisał
zgadnijcie kto to napisał

chciwość jest dobra
moim skromnym niedoswiadczonym zdaniem własnie to robiBOCZEK pisze:musiał by się stąd odbić, wtedy jest to realneA.S.A.T. pisze: 1,4 na horyzoncie

edek
w tolerancji ema 200 i 44,7.....?????
w tolerancji ema 200 i 44,7.....?????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zajeb... na e.chf znowu jestesmy gdzie rok temu P: moje elki to sie nigdy nie odrobia na tej parze
edek w dol i u.chf tez w dol tu jest juz pieknie rozjechana koleracja

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

a nie moim skromnym zdaniem, ponieważ zacytuję cytat ze pewnej książki której to tutułu oraz autora nie pamiętam "Formcji w AT możemy byc pewni dopiero po jej wystąpieniu" 

Tak myślę!
Tak myślę!
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...