DayTrading: Środa 26.02.2014
Re: DayTrading: Środa 26.02.2014
jutro musze podczaić sekretarkę pkbiu będą wzrosty hihihiihihihi 

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Czyli o 200 koni za małoBOCZEK pisze:2.5 litra, 6 cylindrów w rzędzie, 190KM, silnik zaczyna życ przy 4tysiącach obrotów, wtedy zaczyna się zabawa, napęd na tył.highend pisze:....na każdy jeden jestem w stanie odbić piłeczkę.

- atlanticos
- Maniak
zgadzam sie Bemowo.... chyba zamkniecie dziennej zdecyduje... na h4 liniowym jesteśmy na stykuBemowo1 pisze:
jeżeli 4 to tylko teraz - nie niżej!!!
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlantic, jak widzisz teraz edka?atlanticos pisze:zgadzam sie Bemowo.... chyba zamkniecie dziennej zdecyduje... na h4 liniowym jesteśmy na stykuBemowo1 pisze:
jeżeli 4 to tylko teraz - nie niżej!!!
edek jutro dane wiec pewnie jakis podskok zaliczy
korekcyjny

jak dla mnie edek leci na mocny opór 1,3710-20 i potem spadek do 1,3580 - 1,3600.. tak widze do końca tygodnia:]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- atlanticos
- Maniak
w tej chwili nie wiem. - zjechaliśmy trochę niżej niż zakładałem ale wydaje mi się że to wciąż rozbudowana fala 4... czekam cierpliwie na zamkniecie świecy dziennej... jeśli wrócimy powyżej 3700 przed zamknięciem to wzrosty...jeśli nie damy rady to bliżej mi już będzie do S...psxor pisze:
atlantic, jak widzisz teraz edka?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Nowy123 pisze:rzeznik S2 pivot do S1 brakuje EJEK:) S3 powrot na S2niemiaszek pisze:no co TyNowy123 pisze:u JPY
R1 zaliczoneu mnie też...chyba takie same wykresy mamy
![]()
![]()
![]()
![]()
jak Ci się nudzi to poszukaj par, które dzisiaj zaliczyły największe zasięgi od kreski do kreski, tak dla statystyki![]()
![]()
USD CAD pivot i r2
to jednak inne wykresy mamy, bo u mnie coś nie halo z tym co napisałeś...

z tym rzeźnikiem(GBPJPY) to już wogóle jakieś cuda tworzysz, bo u mnie wąsko i po "układzie" raptem od Pivota do S1 doleciał

ejek(EURJPY) od Pivota do S2 (84 pipki zasięgu)
edek(EURUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem ale tolerancja błędu zachowana) (75 pipki zasięgu)
USDCAD ładnie pocisnął od Pivota do R3 (65 pipek zasięgu)
kangur(AUDUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem) (61 pipki zasięgu od kreski do kreski)
franek(USDCHF) ta sama historia od Pivota do R3 (56 pipki zasięgu)
kabel(GBPUSD) od Pivota do S1 (42 pipki zasięgu od kreski do kreski)
kiwi(NZDUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem) (41 pipki zasięgu od kreski do kreski)
tak wygląda statystyka trejdów po "układzie"...

złapać z tego 10% dziennie i banan na twarzy

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Ja mysle ze zamkniemy sie w okolicach 1.3660~atlanticos pisze:w tej chwili nie wiem. - zjechaliśmy trochę niżej niż zakładałem ale wydaje mi się że to wciąż rozbudowana fala 4... czekam cierpliwie na zamkniecie świecy dziennej... jeśli wrócimy powyżej 3700 przed zamknięciem to wzrosty...jeśli nie damy rady to bliżej mi już będzie do S...psxor pisze:
atlantic, jak widzisz teraz edka?
rzeznik S2 pivot do S1 brakuje EJEK:) S3 powrot na S2niemiaszek pisze:no co TyNowy123 pisze:[quote="niemiaszekuote="Nowy123"]u JPY
R1 zaliczoneu mnie też...chyba takie same wykresy mamy
![]()
![]()
![]()
![]()
jak Ci się nudzi to poszukaj par, które dzisiaj zaliczyły największe zasięgi od kreski do kreski, tak dla statystyki![]()

USD CAD pivot i r2[/quote]
to jednak inne wykresy mamy, bo u mnie coś nie halo z tym co napisałeś...

z tym rzeźnikiem(GBPJPY) to już wogóle jakieś cuda tworzysz, bo u mnie wąsko i po "układzie" raptem od Pivota do S1 doleciał

ejek(EURJPY) od Pivota do S2 (84 pipki zasięgu)
edek(EURUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem ale tolerancja błędu zachowana) (75 pipki zasięgu)
USDCAD ładnie pocisnął od Pivota do R3 (65 pipek zasięgu)
kangur(AUDUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem) (61 pipki zasięgu od kreski do kreski)
franek(USDCHF) ta sama historia od Pivota do R3 (56 pipki zasięgu)
kabel(GBPUSD) od Pivota do S1 (42 pipki zasięgu od kreski do kreski)
kiwi(NZDUSD) od Pivota do S3 (z przebiciem) (41 pipki zasięgu od kreski do kreski)
tak wygląda statystyka trejdów po "układzie"...

złapać z tego 10% dziennie i banan na twarzy

sory rzeznik bo patrzylem na tego drugiego Fibopivot_v2

EJEKE S2 i pod S1