Stabilny portfel "konika"
Re: Stabilny portfel "konika"
Co tam adriano? Zrobiłeś jakieś transakcje po 100 lotów dzisiaj na Twoich 10 kontach? Kupiłeś jakąś furę nową jakiej nie ma nikt w kraju? Były jakieś "wypłaty z konta" ostatnio? Napisz co tam słychać na fx, bo umieram z ciekawości.
EDIT:
Na ff widzę 30% DD, ale spoko, na pewno się odwróci.
EDIT:
Jestem ciekawy, jak taka kradzież miałaby wyglądać? Większość brokerów wymusza sztywne przypisanie konta bankowego (także z powodu ustawy o praniu pieniędzy), także złodziej po ew. włamaniu może co najwyżej przelać Tobie trochę pieniędzy.Adrianoforex pisze:Niektórzy zabraniają i chyba słusznie. Jakby nie było dajesz krok przewagi hakerom. Po całej tej zadymie spytajcie swojego brokera, czy w przypadku włamania na wasze konto i kradziezy z niego pieniędzy zwrócą wam kasę, pomimo, że byliście podpięci np pod ff czy mfb. Tak z ciekawości![]()
![]()
![]()
10 koła można zaryzykować, ale na większym koncie to tego z pewnością nie zrobię.
Druga sprawa - jak chcesz się włamać na konto, mając tylko hasło inwestora?
-
- Maniak
tego nie wiem bo sie na tym nie znam, ale raczej nic publicznie nie powinno sie udostępniać.luxtorpeda pisze:Jestem ciekawy, jak taka kradzież miałaby wyglądać? Większość brokerów wymusza sztywne przypisanie konta bankowego (także z powodu ustawy o praniu pieniędzy), także złodziej po ew. włamaniu może co najwyżej przelać Tobie trochę pieniędzy.Adrianoforex pisze:Niektórzy zabraniają i chyba słusznie. Jakby nie było dajesz krok przewagi hakerom. Po całej tej zadymie spytajcie swojego brokera, czy w przypadku włamania na wasze konto i kradziezy z niego pieniędzy zwrócą wam kasę, pomimo, że byliście podpięci np pod ff czy mfb. Tak z ciekawości![]()
![]()
![]()
10 koła można zaryzykować, ale na większym koncie to tego z pewnością nie zrobię.
Druga sprawa - jak chcesz się włamać na konto, mając tylko hasło inwestora?

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Maniak
Pablo90 pisze:Co tam adriano? Zrobiłeś jakieś transakcje po 100 lotów dzisiaj na Twoich 10 kontach? Kupiłeś jakąś furę nową jakiej nie ma nikt w kraju? Były jakieś "wypłaty z konta" ostatnio? Napisz co tam słychać na fx, bo umieram z ciekawości.
EDIT:
To konto służyło do testowania. Ale wystarczy przeczytać wcześniej. Poczekasz, popatrzysz to może wtedy zmienisz zdanie. WYpłaty z kont są regularne. Raz mniejsze, raz większe wiec nie wiem po co ten ton.

Adrianoforex pisze: tego nie wiem bo sie na tym nie znam,
Ignorancja to oznaka głupoty.
To dziwne, bo na tym forum bardzo wylewnie opisujesz swoje życie prywatne.Adrianoforex pisze:ale raczej nic publicznie nie powinno sie udostępniać.
-
- Maniak
luxtorpeda pisze:Adrianoforex pisze: tego nie wiem bo sie na tym nie znam,
Ignorancja to oznaka głupoty.
To dziwne, bo na tym forum bardzo wylewnie opisujesz swoje życie prywatne.Adrianoforex pisze:ale raczej nic publicznie nie powinno sie udostępniać.
A ty przy 12 poście na tym forum oczywiście wszystko wiesz, wszystkich znasz

W takim razie jako człowiek inteligentny na pewno potrafisz sobie wyobrazić, że mam 1000 postów więcej. Napisz mi proszę, a jaki sposób ilość postów zmieni moją wypowiedź? Sam dobrze wiesz, co w tym temacie pisałeś czy ilość moich postów jest wyznacznikiem prawdy?Adrianoforex pisze: A ty przy 12 poście na tym forum oczywiście wszystko wiesz, wszystkich znasz![]()
![]()
.
Nie muszęAdrianoforex pisze:Juz kit z publiką, ale jak ty musisz się czuć w środku, taki "odważny", "mężny", z "charakterem".![]()
![]()
![]()

Ależ mnie kompletnie nie interesuje i nie o tym pisałem.Adrianoforex pisze: Co cie obchodzi moje życie prywatne.
Bardzo chętnie poznam Twoją tożsamość - bądź konsekwentny a później wymagaj tego od innych.Adrianoforex pisze:
Chcesz wylewać żółć za to, że jesteś tchórzem ukrywającym się pod innym nickiem to twój problem. Zawsze możesz sobie stworzyć wątek "tylko dla odważnych inaczej" albo "nikt mnie tak dobrze nie zna jak mój drugi nick".
-
- Maniak
"kilkupostowcy" to ciekawy wybryk natury. Przypadkowo ponoć otarli się o to forum i od razu przystepują do agresywnej dyskusji tak jakby byli w temacie. Oczywiście oczekują, by wszyscy im uwierzyli w to, że to ich jedyny nick na forum. Nikt ich nie podejrzewa o to, ze panicznie boją się wystąpić pod swoim oryginalnym nickiem. Tylko dlaczego sie boją?
Ściemniać to możecie, ale lampkę nocną na stoliczku przy łóżku. Ale pewnie pod znanym nickiem jesteście mentorami, którzy to nigdy nie skalali się jakimkolwiek screenem, podpięciem pod mfb czy ff, czy choćby pokazaniem wypłat z konta, które pokażą, czy jesteście na koncie real czy na wszechobecnym demo.
Odwaga, odwaga jeszcze raz odwaga. Az strach pomyśleć jakbyście się zachowali, kiedy na ulicy trzeba byłoby kogoś obronić przed grupą bandytów, czy komuś pomóc. Nie oczekuję odpowiedzi. 

-
- Maniak
luxtorpeda pisze:Ależ mnie kompletnie nie interesuje i nie o tym pisałem.Adrianoforex pisze: Co cie obchodzi moje życie prywatne.
Bardzo chętnie poznam Twoją tożsamość - bądź konsekwentny a później wymagaj tego od innych.Adrianoforex pisze:
Chcesz wylewać żółć za to, że jesteś tchórzem ukrywającym się pod innym nickiem to twój problem. Zawsze możesz sobie stworzyć wątek "tylko dla odważnych inaczej" albo "nikt mnie tak dobrze nie zna jak mój drugi nick".
No nie, faktycznie nie wspominałeś o moim życiu prywatnym w swoim wpisie