Trzymam za slowoMaciejWLKP pisze: Ode mnie tyle.

Trzymam za slowoMaciejWLKP pisze: Ode mnie tyle.
Kimkolwiek pisze:dokladnie,
nudzi im sie zakladaja multikonta i pizza jakies bzdury![]()
co do kabla po poczekam jeszcze 20 i podejme decyzje co dalej
Wiesz dlaczego ludzie tu piszą Panie Oświecony ? Ludzie nienawidzą kłamstwa, szczególnie kłamstwa w żywe oczy. To, ze ktoś jest idiotą - trudno, ale że ktoś robi z innych również idiotów, tego nie jestem w stanie pojąć. W imię czego ? Zyskania poklasku na anonimowym forum wsród anonimowych użytkowników ?Adrianoforex pisze:Leonardo jestes w błędzie ale takie twoje prawo. Odmiennie myślący, ciut starsi i piszący w inny sposób niż reszta sa tutaj mniejszością i kolorytem. Problem leży gdzie indziej. Większośc gada a kompletnie nic nie wkleja. PIT to już wogólę tutaj czarna magia. A teraz istny wysyp "kiklupostowców", którzy dziwnym trafem od razu z grubej rury biora się za krytykę wybranych "odmieńców"![]()
![]()
![]()
![]()
Ci "kilkupostowcy" to zwyczajni tchórze, którzy kryją się za podwójną garda internetu a w domu chowają się za sukienką swojej kobiety.
![]()
![]()
![]()
![]()
Można by użyć mocniejszych sformułowań, ale po co w stosunku do gosci, którzy sie najzwyczajniej w świecie wstydzą pisać pod prawdziwymi nickami.
Kimkolwiek istny wysyp tych "jednopostowców".![]()
![]()
Swoją droga uważaj na tego kabla bo droga do 1,68200 jest praktycznie wolna od jakichkolwiek istotnych oporów. Ja bym sobie odpuścił.
Kimkolwiek pisze:o jaki wnewiony o
tajlor spokojnie bez nerwow