Kimkolwiek pisze:nie mam pojecia o co wam chodzi
a ta pani/pan w koszulce z napisam wat nie ma nic wspolnego z forexem. Na moje oko wyglada to na jakis straj greepisu aby wytwarzac prad z odnawialnych zrodel energii. Dlatego na koszulce jet napis WAT
teraz dokladnie sie przyjrzalem i wyglada na to ze ktos dopisal ten napis w programie komputerowym wiec tym bardziej nie ma to sensu
Kim, WAT to uczelnia. Polecam! Szczególnie studentki!Ogień w duszy i łóżku!
Co do Twojej strategii, to szkoda sobie mydlić oczy. Jest do dupy. Kisisz tą stratę, a nie zamkniesz. W ogóle to mi się chce śmiać z tego tematu, beka po pachy, bo żeby Twoja strategi była profitowa musisz mieć 100% skuteczność. Nawet na demo łapiesz ruchy po 5-10 p, a pozwalasz mieć 50 p obsuwy ? Jak Ty chcesz grać czymś takim na realnym koncie, to pozostanie tylko Twoją słodką tajemnicą.
I jeszcze jedno : co Ty chcesz tutaj udowodnić ? Bo chyba nie tym bardziej doswiadczonym ? God mode ? Wcześniej kwestionowałem Twoj MM, ale teraz widzę że trzeba zakwestionować Twój cały sposób gry. Ani to scalping, ani daytrading. Poplątanie z pomieszaniem. Kolejne demo-real poszło fpizdu Panie Janie..
ciągle głupi ...