spoko aktualnie nic nie neguje sam tak gramKimkolwiek pisze:Wole grac mniej ale za to bardziej skutecznie.

na razie nie mam sie do czego przyczepić powaga
hej
spoko aktualnie nic nie neguje sam tak gramKimkolwiek pisze:Wole grac mniej ale za to bardziej skutecznie.
Hazard w czystej postaci. Shorty o wielkosci 9 lotow wyzeruja Cie jesli kabel odbije 100 pipsow.Kimkolwiek pisze:Tak sobie patrze na tego kabla i se mysle ze pomalu czas zaczac pakowac sie w dlugoterminowe eSki. Bo gdzie ta cena pojdzie 1.70? nie ma takiej opcji. Lawina w dol o kilkaset pipsow to kwestia czasu
Kimkolwiek pisze:Czolem kamraci,
od poniedizlaku wracam na forum i do dziennika. Wszystko przemyslalem, mam kilka nowosci do zaprezentowania. Tym razem gram na realnym. Wszytko jest przygotowane a moja hybryda juz czeka aby otworzyc pierwsze pozycje
Jesli tak uparcie bedziesz sie trzymal swoich zalozen to predko zaliczysz MC. Niespodziewany ruch na paredziesiat pipsow jest tylko kwestia czasu i taki scenariusz ponownie zostawi Cie ze spuszczonymi spodniami. Nie mowie tego zlosliwie ale jesli nie zatroszczysz sie o straty to Twoje equity zawsze bedzie konczylo sie ostrym zboczem.Kimkolwiek pisze:ta pozycja 6 lotow zaraz zostanie zamknieta z malym zyskiem. 3 loty trzymam bo wyzszy TF daje mozliwosc na wiekszy spadek. Poczekam jeszcze 20 min i ustawie kilka mnieszych esek oczekujacych z poziomow 1.6735