Jaki problem z tym podglądem? Nie możesz jak Szwajcar każdemu chętnemu udostępnić hasło Inwestora + numer rachunku i po sprawie?Adrianoforex pisze:Powitać na wątku. Ja dzisiaj korzystałem z przepięknej pogody i nabierałem sił w ogrodzie. A teraz jakie piękne niebo usłane gwiazdami. Nie spinajcie się niepotrzebnie, szkoda zdrowia. Jak będę trejdował to na razie na bieżąco będę wklejał. CO do posglądu do kont. na razie jeden broker ewidentnie mówi nie. Za każdym razem, przy każdej wizycie będę wyrzucany z rachunku i zgodnie z procedurą będą musiał się zalogować na koncie i odblokować MT4. Takie mają względy bezpieczeństwa. Ale dla osłody jedno z kont już wkrótce ruszy albo na myxbook albo na FF. Wybór zalezy od was.
Stabilny portfel "konika"
Re: Stabilny portfel "konika"
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Adrian pisal ze podlaczy konto pod FF. Tylko kiedy? dzis? jutro? Bede mogl Ci pomoc jeszcze przez 2h bo potem ide do pracy
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
-
- Maniak
JAREK67 pisze:Jaki problem z tym podglądem? Nie możesz jak Szwajcar każdemu chętnemu udostępnić hasło Inwestora + numer rachunku i po sprawie?Adrianoforex pisze:Powitać na wątku. Ja dzisiaj korzystałem z przepięknej pogody i nabierałem sił w ogrodzie. A teraz jakie piękne niebo usłane gwiazdami. Nie spinajcie się niepotrzebnie, szkoda zdrowia. Jak będę trejdował to na razie na bieżąco będę wklejał. CO do posglądu do kont. na razie jeden broker ewidentnie mówi nie. Za każdym razem, przy każdej wizycie będę wyrzucany z rachunku i zgodnie z procedurą będą musiał się zalogować na koncie i odblokować MT4. Takie mają względy bezpieczeństwa. Ale dla osłody jedno z kont już wkrótce ruszy albo na myxbook albo na FF. Wybór zalezy od was.
Problem jest u brokera MM. Gdy ktos loguje się jako gość mnie od razu wywala z MT4 i aby kontrolowac, czy wogóle trejdować to musze najpierw wejść na konto przez www, odblokować sobie dostep do konta i wtedy działa. Ale niestety dzieje sie tak za kazdym razem, więc jesli podgląd miałoby kilkadziesiąt osób to porażka. A u ECN tego nie mam.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Maniak
Kimkolwiek pisze:Adrian pisal ze podlaczy konto pod FF. Tylko kiedy? dzis? jutro? Bede mogl Ci pomoc jeszcze przez 2h bo potem ide do pracy
Z pewnością skorzystam z twojej pomocy i tego forex factory. Z góry dzięki za pomoc. A jakiś trunek się będzie należał.

Może pora temat przenieść do działu dla początkujących. "jak podłączyć konto do FF?"
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...
-
- Maniak
Ramzes pisze:Może pora temat przenieść do działu dla początkujących. "jak podłączyć konto do FF?"
Jak mniemam ty wiesz wszystko od strony technicznej, tylko z zarabianiem pewnie gorzej.

Możesz zdradzić, co to za broker? Bo ja się nigdy nie spotkałem z takim problemem.Adrianoforex pisze: Problem jest u brokera MM. Gdy ktos loguje się jako gość mnie od razu wywala z MT4 i aby kontrolowac, czy wogóle trejdować to musze najpierw wejść na konto przez www, odblokować sobie dostep do konta i wtedy działa. Ale niestety dzieje sie tak za kazdym razem, więc jesli podgląd miałoby kilkadziesiąt osób to porażka. A u ECN tego nie mam.![]()
Mniemam że chodzi o jakiegoś zarejestrowanego na terenach Nibylandii,luxtorpeda pisze:Możesz zdradzić, co to za broker? Bo ja się nigdy nie spotkałem z takim problemem.
i to by się pokrywało z całą resztą zawartą w tym Journalu

ludzie jak ja zazdroszczę a fuj

"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
Wstydziłbyś się...Leonardo pisze:Mniemam że chodzi o jakiegoś zarejestrowanego na terenach Nibylandii,luxtorpeda pisze:Możesz zdradzić, co to za broker? Bo ja się nigdy nie spotkałem z takim problemem.
i to by się pokrywało z całą resztą zawartą w tym Journalu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ludzie jak ja zazdroszczę a fuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To, że Ty marny detalista nie wiesz o takich zabezpieczeniach u poważnych brokerów gdzie obraca się milionami to naprawdę wstyd.....
Dobrze, że Adrian niesie niestrudzenie ten kaganek wiedzy i naucza takich ignorantów jak my

Czy tylko ja tak mam ostatnio że za każdym razem jak zaglądam do tego wątku to mam ochotę strzelić pawia
?