Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
karoltrader
Uczestnik
Uczestnik

Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow

Nieprzeczytany post autor: karoltrader »

Witam.
Jestem nowym napaleńcem na rynku forex i czytam Wasze posty.. ale nie wszystko z nich rozumiem, bo jest dużo używanych skrótów. Czy jest gdzieś na forum spis? Chodzi mi o skróty takie jak PB, BE, LT itp? Bo zdecydowanie ułatwiłoby to szybkie zrozumienie :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Strzelecrs
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Strzelecrs »

A co powiecie o iForex ? Proponują szkolenie z instruktorem online i materiały w wersji elektronicznej jednak oczekują dla zabezpieczenia założenie real konta i wpłacenie 500PLN po szkoleniu można kwotę wypłacić jeżeli szkolący się nie będzie czuł się na siłach zagrać realną kasą

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

No fajnie, fajnie, tyle, że obecnie większość polskich brokerów oferuje darmowe szkolenia BEZ żadnych dodatkowych warunków jakie trzeba spełniać (najczęściej nawet nie trzeba zakładać tam konta bez żadnych konsekwencji). Kwestia też w jakim zakresie są szkolenia.

Lepiej skupić się na wyborze oferty, która naprawdę sprosta naszym oczekiwaniom.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Damar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Damar »

Mam pytanie odnośnie usunięcia wskaźników a mianowicie podczas prób i ich testowania wgrywałem ich sporo do katalogu "indicators" nazbierało ich się tam bardzo dużo więc postanowiłem to wszystko usunąć odinstalowałem platformę MT4 i wszystko wyczyściłem. Od nowa zainstalowałem platformę i wszystkie wskaźniki są nadal widoczne jednak nie ma ich na moim dysku czy to możliwe że są u brokera i jak je usunąć?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nie, wskaźniki nie zostają u brokera. Usuń je z folderu, gdzie masz zainstalowane MT4 lub tam, gdzie faktycznie znajdują się wskaźniki (możesz je znaleźć przez wyszukiwarkę windowsowską).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Strzelecrs
Uczestnik
Uczestnik

Jest ich tylu że nie wiem z której oferty skorzystać.Powiedz mi raposo który z brokerów ma w ofercie szkolenie z doradcą online który od "a" do "z" wprowadzi mnie w tajniki handlu na Forexie bez konieczności zakładania real konta

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

mForex, Noble Markets, XTB... Inni polscy pewnie też mają szkolenia - to już taki rynkowy standard.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Strzelecrs
Uczestnik
Uczestnik

Czy ktoś z was korzystał z usług platformy Trading212 ?

Miris
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Miris »

Jak zrobic zebym mogl uzywac histori wykresow do inwestycji tak jak tutaj ma kolega ze mu sie ten wykres na histori tworzy http://www.youtube.com/watch?v=rklL3tOA7Rk

ODPOWIEDZ