DayTrading: Piątek 21.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.02.2014
FGOLD, aktualizacja sprzed tygodnia:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Witaj,highend pisze:jeszcze wpadłem na chwilę, aleś się uparł z tym 103,500.... a może zrobimy 105,300harymilloki pisze:Trzymajcie się... Najważniejsze że tydzień na plusie. W następnym tygodniu (wtorek) UJEK walnie 103,500.
Dobranoc![]()
![]()
myślałem, że dziś też pary jenowe polecą mocno up, ale jakoś w połowie sesji USA zawróciły razem z giełdą i ogólnie stagnacja i giełda USA lekko w dół na koniec. Albo w zasadzie stoi w miejscu. Anyway, dały zarobić
To miejsce` zatrzymania UJKA i spadku było jednym z poziomów które miałem określone do zatrzymania. Możemy traktować to jako falę 1.

-- Dodano: sob 22-02-2014, 8:32 --
Od jak dawna jesteś obecny na rynku forex?Tony S. pisze:Witam dzielną załogę.harymilloki pisze:Trzymajcie się... Najważniejsze że tydzień na plusie. W następnym tygodniu (wtorek) UJEK walnie 103,500.
Dobranoc
Tydzień nie był zły...ALe dzisiaj była kulminacja tygodnia - troche zarwana noc ale wyrwałem ze 3 śednie krajowe. Czas na dużego drina...
A banksterom na pochybel za tyle wyciętych SL..
Weekend Panowie. Czas zajrzeć co tam słychać u żonki i dzieci![]()
A w Niedzielę 22:50 do boju...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Kabel i usd_jpy:
W Ske bracie wcześniej podawałem w postach Pedrowi dokładne poziomy - 173.60Ciapul pisze:@krinvest : tą kawę to brałeś w L cz S ?
http://alternatywne.pb.pl/3571542,93056 ... medium=rss
Liczę , że to ktoś ukróci i w sumie sie nie dziwie funduszom ,że momentalnie w to weszły , bo dla nich to była dobra okazja.
Ale pewnie jak zawsze po burzy przyjdzie tęcza , a z nią korekta tego wywindowanego poziomu.
Z tego co wyczytałem to deszcz ma sie pojawić już w piątek , a śladowe opady już jutro , ale pogodzie sie nie ufa , w nią sie wierzy co najwyżej

jakis pomysl na tanią i bezpieczną i ciepłą konstrukcje około 4 metrów wysokości 120-150 m2?? bez fundamentów.
Płyta wastwowa ?
bez fundamentów to hale namiotowe, ewentualnie balonowe...krinvest pisze:jakis pomysl na tanią i bezpieczną i ciepłą konstrukcje około 4 metrów wysokości 120-150 m2?? bez fundamentów. Płyta wastwowa ?
jest jeszcze coś takiego,
http://www.stal-projekt.com.pl/hala-mag ... -budowlany
tylko jak cos postawisz na nieustabilizowanym podłożu ( czytaj bez fundamentów) to jezeli bedziesz mial sztywne pokrycie dachu ( panel, blacha ) to predzej czy pozniej bedzie sie z niego lało
-- Dodano: sob 22-02-2014, 11:00 --
sorry , ale z definicji nie czytam postów nt gold i towarów, jednak przy popołudniowej prasówce znalazłem ten artykuł i stąd moje pytaniekrinvest pisze:W Ske bracie wcześniej podawałem w postach Pedrowi dokładne poziomy - 173.60

miłego weekendu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
USD jpy nc se ne zmienilo nie poleca wysoko bez SP500 i nikkie jak beda straszyc II szczytem na SP500 mozna zapomniec o jakichkolwiek wzrostach duzych na U J bez tych indeksow a raczej teraz bez NIKKIE bo na SP500 juz w gore jest mniejsz korelacja ale zawsze jak S_500 jedzie w dol to USD JPY reagujeharymilloki pisze:Witaj,highend pisze:jeszcze wpadłem na chwilę, aleś się uparł z tym 103,500.... a może zrobimy 105,300harymilloki pisze:Trzymajcie się... Najważniejsze że tydzień na plusie. W następnym tygodniu (wtorek) UJEK walnie 103,500.
Dobranoc![]()
![]()
myślałem, że dziś też pary jenowe polecą mocno up, ale jakoś w połowie sesji USA zawróciły razem z giełdą i ogólnie stagnacja i giełda USA lekko w dół na koniec. Albo w zasadzie stoi w miejscu. Anyway, dały zarobić
To miejsce` zatrzymania UJKA i spadku było jednym z poziomów które miałem określone do zatrzymania. Możemy traktować to jako falę 1.
-- Dodano: sob 22-02-2014, 8:32 --
Od jak dawna jesteś obecny na rynku forex?Tony S. pisze:Witam dzielną załogę.harymilloki pisze:Trzymajcie się... Najważniejsze że tydzień na plusie. W następnym tygodniu (wtorek) UJEK walnie 103,500.
Dobranoc
Tydzień nie był zły...ALe dzisiaj była kulminacja tygodnia - troche zarwana noc ale wyrwałem ze 3 śednie krajowe. Czas na dużego drina...
A banksterom na pochybel za tyle wyciętych SL..
Weekend Panowie. Czas zajrzeć co tam słychać u żonki i dzieci![]()
A w Niedzielę 22:50 do boju...
po takiej swiecy na d1 na SP500 to raczej cudow w Poniedzielek - NIedziele nie ma co sie spodziewac co do USD JPY - NIKKIE

- harymilloki
- Maniak
Ja obstawiam że we wtorek ewentualnie środa będziemy na moim poziomie 103,500USD jpy nc se ne zmienilo nie poleca wysoko bez SP500 i nikkie jak beda straszyc II szczytem na SP500 mozna zapomniec o jakichkolwiek wzrostach duzych na U J bez tych indeksow a raczej teraz bez NIKKIE bo na SP500 juz w gore jest mniejsz korelacja ale zawsze jak S_500 jedzie w dol to USD JPY reaguje
po takiej swiecy na d1 na SP500 to raczej cudow w Poniedzielek - NIedziele nie ma co sie spodziewac co do USD JPY - NIKKIE

-- Dodano: sob 22-02-2014, 12:45 --
KIWI
"skrócie

-- Dodano: sob 22-02-2014, 13:25 --
ujek
"cierpliwość popłaca..."
- Kazimierz S
- Pasjonat
Coś dla szukających większych wrażeń
:

Miód kupuj tylko Polski.
- harymilloki
- Maniak
dobreKazimierz S pisze:Coś dla szukających większych wrażeń:

"cierpliwość popłaca..."
Pytanie tylko , czy taka hale można potem okleić styropianem , ewentualnie jakaś inna elewacja byle nie szpeciło działki i było pod kolor domu. chodzi tylko o to , żeby odizolowac samochody od deszczu , słonca , śniegów itp. Chciałem kupić kilka/kilkanaście sztuk samochodów z lat 70-80-90 ,bo to już ostatni gwizdek żeby je wykupować, ale zwyczajnie nie mam warunków żeby to trzymać 10-15 lat. A jak maja stać na powietrzu to mija sie z celem taka inwestycja.Co do fundamentów to postawiłbym to na jakichs bloczkach czy coś w tym stylu , zakotwił wszystko głęboko w ziemi i jakos w tym kierunku? Widziałem u kolegi takie fajne stelaże , ze jeden stoi nad drugim wiec troche by ich sie upchało. Ewentualnie coś małego , ale dającego się w miare czasu rozbudowywać sukcesywnie bez wiekszego kosztu , jakieś segmenty czy coś za jakieś sensowne pieniądzeCiapul pisze:
bez fundamentów to hale namiotowe, ewentualnie balonowe...
jest jeszcze coś takiego,
http://www.stal-projekt.com.pl/hala-mag ... -budowlany
tylko jak cos postawisz na nieustabilizowanym podłożu ( czytaj bez fundamentów) to jezeli bedziesz mial sztywne pokrycie dachu ( panel, blacha ) to predzej czy pozniej bedzie sie z niego lało
miłego weekendu

Dorzuć sobie do tego Tenge , tam to dopiero wystrzał jak z procy. Generalnie wszystko co ruskie bedzie traciło teraz przez tą ukraine. Garną sie do tego kołchozu jak muchy Ci ukraincyKazimierz S pisze:Coś dla szukających większych wrażeń: