Postaraj sie bo chcialbym to zobaczyc na wlasne oczy. Jezeli tak to dziala i jest powtarzalne to gratulacje. Chociaz az ciezko w to uwierzyc. Ja grudzien na dobrym plusie. Styczen na konkretnym minusie. a w lutym to odrabiam na razie styczniowe straty i pewnie mi miesiaca zbraknieDamar pisze:Dla was to takie proste a jestem starszym człowiekiem i muszę to przetrawić wcale jednak nie mam ochoty ukrywać efektów które osiągnąlem tym systemem wręcz przeciwnie
DayTrading: Piątek 21.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.02.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pisze szybko nie raz literek brak i pisze na szybko bo nie ma czasupedro pisze:to Twoje najlepsze gramatycznie zdanie, jakie czytałemNowy123 pisze:
w czym problem jak masz plik w HTML to go zapisz na pulpit i wklej tutaj w zalaczniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... a czytałem wiele
- harymilloki
- Maniak

FUGAZI
dobre ... hmmmymmyyyhmmyyy ... 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
nie no, ja się nie czepiam, bo rozumiem 95% tego co piszeszNowy123 pisze:pisze szybko nie raz literek brak i pisze na szybko bo nie ma czasupedro pisze:to Twoje najlepsze gramatycznie zdanie, jakie czytałemNowy123 pisze:
w czym problem jak masz plik w HTML to go zapisz na pulpit i wklej tutaj w zalaczniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... a czytałem wieleczy to skladnie czy ladnie
jak tu trzeba patrzecna alerty indeksy i jeszcze nie kiedy akcje na GPW
i tak jakos sie wyrabia czlowiek
![]()
![]()
nie mowiac ze od czasu do czasu kreski sie wkleja i rysuje
task tylko, przy piątku wieczorem napisałem... bo mam wrażenie, że się starałeś
Jutro też jest dzień.
Nie starczy im juz dzisiaj sily zeby tak wysoko podejsc....spadnie z nizszego poziomu. Ale juz dzisiaj nie liczylbym na szalenstwa
to Twoje najlepsze gramatycznie zdanie, jakie czytałempedro pisze:[quote="Nowy123uote="pedro"uote="Nowy123"]
w czym problem jak masz plik w HTML to go zapisz na pulpit i wklej tutaj w zalaczniku
... a czytałem wiele
pisze szybko nie raz literek brak i pisze na szybko bo nie ma czasu
nie no, ja się nie czepiam, bo rozumiem 95% tego co piszesz
task tylko, przy piątku wieczorem napisałem... bo mam wrażenie, że się starałeś
spoko
luznie jest na GBP CAD nie wiem czy korekty koniec czy jeszcze jedna w dol abc
czyli GAPA!!pedro pisze:kabel na r1, rzeźnik nad r1, gbpaud (na którego nazwę trzeba znaleźć) w połowie drogi do r1
Pieniądz robi pieniądz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
lub prościej, korzystając z 'narzędzia wycinanie'Bemowo1 pisze:na zestawieniu pozycji naciskamy print sys (robi zdjęcie z ekranu), następnie otwieramy program paint i naciskamy (ctrl+v) wklej, następnie zapisz plik jako (jpg, bmp,), nadajemy nazwę nowemu plikowi i załączmy go do postu.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...