Przedstaw bliżej jak to wygląda a będzie można się wypowiedzieć, pozdroDamar pisze:Chciałem wstawić tu swoje efekty po miesiącu grania nowym systemem gdzie osiągnąłem zysk 110% na koncie real czyli zysk z zamkniętych zleceń wyniósł 11.000 zł ale mam problem jak mogę dodać tu załącznik?
DayTrading: Piątek 21.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.02.2014
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

Damar pisze:Chciałem wstawić tu swoje efekty po miesiącu grania nowym systemem gdzie osiągnąłem zysk 110% na koncie real czyli zysk z zamkniętych zleceń wyniósł 11.000 zł ale mam problem jak mogę dodać tu załącznik?
masz dodaj zalacznik

tylko musiszklikna w pelna edycje
Tak tylko z platformy MT4 zapisuje raport w formacie html, a to forum nie przyjmuje takiego załącznika w tym formacie
-- Dodano: 21 lut 2014, 20:11 --
Opisałem to w tym poście tylko mam problem ze wstawieniem załącznika
http://forex-nawigator.biz/forum/system ... 24698.html
-- Dodano: 21 lut 2014, 20:14 --
Nie jestem dobry w kompach pewnie ze względu na swój wiek i dlatego mam problem ze wstawieniem tego załącznika
-- Dodano: 21 lut 2014, 20:11 --
Opisałem to w tym poście tylko mam problem ze wstawieniem załącznika
http://forex-nawigator.biz/forum/system ... 24698.html
-- Dodano: 21 lut 2014, 20:14 --
Nie jestem dobry w kompach pewnie ze względu na swój wiek i dlatego mam problem ze wstawieniem tego załącznika
Przezuc do painta i wstaw jako jpeg ;-)
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

pejsy na koniec dnia się na złoto przenieśli... czorty są rogate... 
-- Dodano: 21 lut 2014, 21:22 --

-- Dodano: 21 lut 2014, 21:22 --
albo chociaż do bmpyareck1 pisze:Przezuc do painta i wstaw jako jpeg ;-)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
to jakaś ściema iluzja fugazi użytkownika o nicku Damar 

Dla was to takie proste a jestem starszym człowiekiem i muszę to przetrawić wcale jednak nie mam ochoty ukrywać efektów które osiągnąlem tym systemem wręcz przeciwnie
ladnie pejsiki idzie coraz lepiej namaialem do S brania znowu przyu 840 42 
-- Dodano: pt 21-02-2014, 21:34 --
w czym problem jak masz plik w HTML to go zapisz na pulpit i wklej tutaj w zalaczniku

-- Dodano: pt 21-02-2014, 21:34 --
Damar pisze:Dla was to takie proste a jestem starszym człowiekiem i muszę to przetrawić wcale jednak nie mam ochoty ukrywać efektów które osiągnąlem tym systemem wręcz przeciwnie
w czym problem jak masz plik w HTML to go zapisz na pulpit i wklej tutaj w zalaczniku
na zestawieniu pozycji naciskamy print sys (robi zdjęcie z ekranu), następnie otwieramy program paint i naciskamy (ctrl+v) wklej, następnie zapisz plik jako (jpg, bmp,), nadajemy nazwę nowemu plikowi i załączmy go do postu.Damar pisze:Dla was to takie proste a jestem starszym człowiekiem i muszę to przetrawić wcale jednak nie mam ochoty ukrywać efektów które osiągnąlem tym systemem wręcz przeciwnie
to Twoje najlepsze gramatycznie zdanie, jakie czytałemNowy123 pisze:

... a czytałem wiele

Jutro też jest dzień.