No właśnie coraz bardziej zaczynam wątpić w podejście wyżej:(simson3 pisze:Ciekawe co z jenami , czy podjadą na 103.10
Chyba już na maximach jesteśmy dzisiaj. Ale ogólnie moje założenie to poziom 103,600
No właśnie coraz bardziej zaczynam wątpić w podejście wyżej:(simson3 pisze:Ciekawe co z jenami , czy podjadą na 103.10
ja bardziej niz na ten Twój wpis zwróciłbym uwagę na to co masz w stopceharymilloki pisze:Czyżbym nie wspominał o poziomie kabla do spadków
każdy ma jakiś fetysz - ja tam nikomu w stopy nie zaglądamCiapul pisze:ja bardziej niz na ten Twój wpis zwróciłbym uwagę na to co masz w stopceharymilloki pisze:Czyżbym nie wspominał o poziomie kabla do spadków
i nie jestem do końca pewien czy ta ksiązka jest już skończonaBemowo1 pisze:Dzisiejszy tytuł tradingu powinien nosić nazwę
Banksterologia stosowana - Teoria i praktyka, ćwiczenia i zadania
Toralna liczba zamkniętych zleceń, w tradimo chodziło o wykonanie 8 lota w mikro lotach... mam total traders ale w nim są różne loty... chce policzyć łączną ilosc lotówCiapul pisze:a co to znaczy total trades ?NieBedeSpamowal pisze:Chłopaki no mam szczegółowy raport ale w nim nie ma ile łącznie zrobiłem pozycji
Ciapul pisze:ja bardziej niz na ten Twój wpis zwróciłbym uwagę na to co masz w stopceharymilloki pisze:Czyżbym nie wspominał o poziomie kabla do spadków
wyślij mi ten statement w .htm na pw to ci to policze...NieBedeSpamowal pisze:Toralna liczba zamkniętych zleceń, w tradimo chodziło o wykonanie 8 lota w mikro lotach... mam total traders ale w nim są różne loty... chce policzyć łączną ilosc lotów
Ciapul pisze:i nie jestem do końca pewien czy ta ksiązka jest już skończonaBemowo1 pisze:Dzisiejszy tytuł tradingu powinien nosić nazwę
Banksterologia stosowana - Teoria i praktyka, ćwiczenia i zadania