DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Nie panikuj , nic sie nie dzieje z mojej perspektywy nie odpalam na s500 poniżej h4 i d1 ze względów zdrowotnychNowy123 pisze:
mowilem bys nie nie dobierl na oproze L tylko S pod 2 szczyt zagral

Stracić jeszcze nic nie straciłem ,238pkt pod kreską na razie. Strace jak wystrzeli mi pozycjeNowy123 pisze: to ile juz PTK straciles nie probujac grac pod 2 szczyt i dopiero zaczniesz po przebici denka a tam CI moga naciac z flaszywkaw dol i zostawic z eskami
zamias lapac przy 840 S i spokojnie SL na zysk przestawic i czekac zwyklego hedzika

maksymalny koszt tej pozycji to tak jak mowiłem około 68 % fibo z depozytu

Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 14:40 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe cz zobaczymy walke o te 1,2 mld na e/ujacek3636 pisze:to teraz do 16 czekamy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
bedzie nerwowo ale skoro niechce isc w gore to moze w dol ?
wez to jeszcze scałkujkrinvest pisze:maksymalny koszt tej pozycji to tak jak mowiłem około 68 % fibo z depozytu

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Zobaczymy.Ciapul pisze:ciekawe cz zobaczymy walke o te 1,2 mld na e/ujacek3636 pisze:to teraz do 16 czekamy
15:40 godzina szaleństwa....
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
beda jaja jak dojada do strike'aJANEK_W pisze:Zobaczymy.
- atlanticos
- Maniak
nie zmienił się... wszystko jest ok u mnieharymilloki pisze:UP bez cofkiatlanticos pisze:jak dla mnie na edku cofka na 3680-90 i UP, ewentualnie UP bez cofki... Dopiero poniżej linii trendu zacznie mi byc bliżej do S, ale brakuje mi jeszcze kilku dni wzrostów.... zobaczymy czy dalej edek podziela mój pogląd z wczoraj
https://www.tradingview.com/x/eQVzhKFU/
A zmienił ci się może wygląd na tradingview?
czy bez cofki nie wiem... ale raczej malo realne bo z dzisiejszego maksa mamy 3 fale wiec nawet w przypadku wzrostów uważam że 3725 i potem jeszcze jeden dol zeby skonczyc 5 podfal dla C - wtedy kolejny ruch góra - dół dzis i w nocy dla 1 i 2 nowego impulsu i w piątek popoludniu jak zwykle dożynki na fali 3 impulsu

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
chodzmi bardziej o kwesttie w/w czyli gdze dopiero S widziszkrinvest pisze:Nie panikuj , nic sie nie dzieje z mojej perspektywy nie odpalam na s500 poniżej h4 i d1 ze względów zdrowotnychNowy123 pisze:
mowilem bys nie nie dobierl na oproze L tylko S pod 2 szczyt zagral
Stracić jeszcze nic nie straciłem ,238pkt pod kreską na razie. Strace jak wystrzeli mi pozycjeNowy123 pisze: to ile juz PTK straciles nie probujac grac pod 2 szczyt i dopiero zaczniesz po przebici denka a tam CI moga naciac z flaszywkaw dol i zostawic z eskami
zamias lapac przy 840 S i spokojnie SL na zysk przestawic i czekac zwyklego hedzika
nie każda firma przynosi zysk od razu
jutro , poniedziałek i wtorek mi opada na forex wiec i tak sporo czasu. patrze teraz gdzie w razie czego rozlokowac jeszcze 2 oczekujące i niech sie dzieje wola nieba.
maksymalny koszt tej pozycji to tak jak mowiłem około 68 % fibo z depozytu
i bys wchodzi a ile ptk stracowny bys mial jak byc nie probowal S z ostanich szczytow

ze spokojnie byc hedzika mogl zrobic z szczytow wraz jak by to jednak byl 2 szczyt i miali isc na twoje okolice na ktorych widzisz S

co mi szkodzi, podepne sie....