O ile ostatnio wiedziałemCiapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?

O ile ostatnio wiedziałemCiapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
Ciapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
Cokowliek to znaczy to i tak dziekiNowy123 pisze:Ciapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
ile mozna tlumaczyc LUKA w USA to tylko na kasowym i tylko o kasowy chodzi![]()
czyli jak wyciagaja SP500 futy do poziomow z zamkniecie kasoweg wczoraj
mmsuits pisze:O ile ostatnio wiedziałemCiapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?to teraz nie wiem dla tego przypadku , wiec pytam
Podziekował , bede musiał to jeszcze przetrawićmmsuits pisze:luka powstaje zawsze jak futy sa nizej niz wczorjasz zamkniecie KASOWEGO FUTY sa sredno 5 ptk nizej notowane niz indeks SP%00 kasowy
luka powtaje wtedy kiedy SP500 otwiera sie kasowy ponizej zamkniecia dzien wczeniej lub luka w gore powyzej zamkniecie dzien wczeniej
czyli jak pisze LUKA jeszcze gdy kasowy nie dziala czyli mi chodzi o t oze FUTY zostaja podciagniete do poziomow z zamkniecia wczorajszego rynku kasowego
-- Dodano: czw 20-02-2014, 16:14 --
bo klasyczna luka w USA tylko wystepuje wtedy na kasowymjak kasowy o 15 30 sie nia otwiera:) lub nie
panie zobacz pan wedle uznania , o to ci chodzilo na goldzie ?jacek3636 pisze:podzuc przyjacielu jak bys mogl jeszcze raz bo nie moge znalezc niedzieli albo daj na pw bende wdziecznyharymilloki pisze:Macie problem z http://www.tradingview.com ????? Jakieś zmiany w wyglądzie wprowadzają?
-- Dodano: czw 20-02-2014, 13:16 --
jacek3636 pisze:czy ktos zerka na zloto ?
Tak ja zerkam... I wydaje mi się że jeszcze musimy podbić do góry aby opaść porządnie ... Większość jest zdania że polecimy UP ale na moje oko to raczej osiągniemy potrójne dno zanim polecimy w górę ... W ubieglą niedzielę zamieszczałem wykres....