O ile ostatnio wiedziałemCiapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Ciapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
ile mozna tlumaczyc LUKA w USA to tylko na kasowym i tylko o kasowy chodzi
czyli jak wyciagaja SP500 futy do poziomow z zamkniecie kasoweg wczoraj
Cokowliek to znaczy to i tak dziekiNowy123 pisze:Ciapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?
ile mozna tlumaczyc LUKA w USA to tylko na kasowym i tylko o kasowy chodzi![]()
czyli jak wyciagaja SP500 futy do poziomow z zamkniecie kasoweg wczoraj
Jakis zrzut ekranu z zaznaczeniem ?
mmsuits pisze:O ile ostatnio wiedziałemCiapul pisze:codziennie to samo pytanie...mmsuits pisze:o którą luke Ci chodzi ?to teraz nie wiem dla tego przypadku , wiec pytam
jak ywzje
ja mam futy jedynie na FX
luka powstaje zawsze jak futy sa nizej niz wczorjasz zamkniecie KASOWEGO FUTY sa sredno 5 ptk nizej notowane niz indeks SP%00 kasowy
luka powtaje wtedy kiedy SP500 otwiera sie kasowy ponizej zamkniecia dzien wczeniej lub luka w gore powyzej zamkniecie dzien wczeniej
czyli jak pisze LUKA jeszcze gdy kasowy nie dziala czyli mi chodzi o t oze FUTY zostaja podciagniete do poziomow z zamkniecia wczorajszego rynku kasowego
-- Dodano: czw 20-02-2014, 16:14 --
bo klasyczna luka w USA tylko wystepuje wtedy na kasowym
luka powstaje zawsze jak futy sa nizej niz wczorjasz zamkniecie KASOWEGO FUTY sa sredno 5 ptk nizej notowane niz indeks SP%00 kasowy
luka powtaje wtedy kiedy SP500 otwiera sie kasowy ponizej zamkniecia dzien wczeniej lub luka w gore powyzej zamkniecie dzien wczeniej
czyli jak pisze LUKA jeszcze gdy kasowy nie dziala czyli mi chodzi o t oze FUTY zostaja podciagniete do poziomow z zamkniecia wczorajszego rynku kasowego
jak kasowy o 15 30 sie nia otwiera:) lub nie[/quote]
Podziekował , bede musiał to jeszcze przetrawić
Podziekował , bede musiał to jeszcze przetrawić
Podziekował , bede musiał to jeszcze przetrawićmmsuits pisze:luka powstaje zawsze jak futy sa nizej niz wczorjasz zamkniecie KASOWEGO FUTY sa sredno 5 ptk nizej notowane niz indeks SP%00 kasowy
bo klasyczna luka w USA tylko wystepuje wtedy na kasowymjak kasowy o 15 30 sie nia otwiera:) lub nie
przydaloby sie to na wykresiku jakimś zobrazować bo ja też poki co nie rozumiem
- harymilloki
- Maniak

UJEK mi trochę dziwnie wygląda ... Po mojemu to jeszcze za wcześnie aby rosnąć ... Mój poziom do większych wzrostów jest przy 101,300... Teraz powinniśmy odbić w dół właśnie w okolice 101,3 ... Ale zaraz się okaże ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Lub chociaz napisac w którym punkcie domknie sie ta luka dzisiaj
panie zobacz pan wedle uznania , o to ci chodzilo na goldzie ?jacek3636 pisze:podzuc przyjacielu jak bys mogl jeszcze raz bo nie moge znalezc niedzieli albo daj na pw bende wdziecznyharymilloki pisze:Macie problem z http://www.tradingview.com ????? Jakieś zmiany w wyglądzie wprowadzają?
-- Dodano: czw 20-02-2014, 13:16 --
jacek3636 pisze:czy ktos zerka na zloto ?
Tak ja zerkam... I wydaje mi się że jeszcze musimy podbić do góry aby opaść porządnie ... Większość jest zdania że polecimy UP ale na moje oko to raczej osiągniemy potrójne dno zanim polecimy w górę ... W ubieglą niedzielę zamieszczałem wykres....
- harymilloki
- Maniak

Podajcie mi jakąś stronę podobną do tradingview. Bo mnie zaraz coś trafi...
"cierpliwość popłaca..."