DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2014
mamy i podbtike na SUD JPY standardowo PEJSIKI wskoczyly hahaha
-- Dodano: czw 20-02-2014, 15:08 --
chop KABALA tez od razu na pivota i opadanie na USD JPY jeszcze troche sie pobawia pod dane
-- Dodano: czw 20-02-2014, 15:08 --
chop KABALA tez od razu na pivota i opadanie na USD JPY jeszcze troche sie pobawia pod dane
zobaczymy jak sam wiesz w cos trzeba wejsc mimo wszystko uwarzam ze poziom jest wysokiCiapul pisze:rynek nie czeka - rynek dyskontuje wcześniej :adk77 pisze:nie za wcześnie prognozujesz - słuchy chodzą o 24 lutego jako start up
http://comparic.pl/listings/jp-morgan-w ... ie-na-gbp/
rynek wyprzedza już to posunięcie ze strony funduszy i kupował brytyjską walutę już wcześniej, czekając na realny przepływ pieniężny. Stąd też niewykluczone, że będziemy mieć do czynienia z klasycznym zjawiskiem „kupuj plotki – sprzedawaj fakty”
fundusze pasywne zakupią w najbliższym tygodniu funta za ok. 7,5 mld dolarów (2,4 mld USD w piątek 21.02 oraz 5,1 mld USD w środę 25.02), co może dać spory impuls dla funta
g/u pivot w grze
-- Dodano: czw 20-02-2014, 14:10 --
-- Dodano: czw 20-02-2014, 14:10 --
stawiasz BE i masz wszystko gdziesjacek3636 pisze:zobaczymy jak sam wiesz w cos trzeba wejsc mimo wszystko uwarzam ze poziom jest wysoki
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ja, cały czasjacek3636 pisze:czy ktos zerka na zloto ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Granie schematem to ciężki kawałek chleba.
Dobrałem co nieco wyżej, wiem uśredniam ale SLe są ustawione.
Poczekajmy do 14:30 ponieważ coś nie gra w schemacie.
Ja albo oni.
Poczekajmy na 14:30 na silnie ważne dane.
Albo +10 albo -20.
Dobrałem co nieco wyżej, wiem uśredniam ale SLe są ustawione.
Poczekajmy do 14:30 ponieważ coś nie gra w schemacie.
Ja albo oni.
Poczekajmy na 14:30 na silnie ważne dane.
Albo +10 albo -20.
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
U mnie na EUR/USD póki co cisza, ale zaczyna się ocierać o setup na long... Dziwnie to wygląda.
Ja póki co trzymam sie wcześniejszego scenariusza, generalnie w puli już jest kilka porzadnych Esek , ale nie wiem w jakim odniesieniu są przemyślane, bo generalnie wchodzenie w tym miejscu w Ski i branie dużego SLa tak czy siak da zysk w perspektywie czasu. Wiele ludzi też będzie to brało jako wyzwanie , bo wybicie na nowe szczyty Sp500 i wystrzelenie takich dużych pozycji tylko spotęguje sytuacje. generalnie figury cały czas pozostają te same od małych do dużych interwałów , ale ja już nie moge być obiektywny , bo już jestem w puli. 1737 ponowne sprawia dopiero , że przyłączam sie do Skowiczów. w tym miejscu moje depo zrobi 68 Fiboas28 pisze:jak widzicie dzisiejsze zachowanie amerykanów, czy znów odpał po złych danych, czy za czwartym razem zrobią skuchę i dla odmiany wywalą w dół???????

Pozostałem 2 loty lokuje w wołowine i kawe zgodnie z wyzwaniem

Schematy którymi sie trzymam od 2 tyg na s500 poniżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jedna mi wisi pedro ale to ponizej 1300pedro pisze:ja, cały czasjacek3636 pisze:czy ktos zerka na zloto ?
dobra jechac z tym kangurem na 8920
)
-- Dodano: czw 20-02-2014, 15:19 --
mowilem bys nie nie dobierl na oproze L tylko S pod 2 szczyt zagral

-- Dodano: czw 20-02-2014, 15:19 --
'krinvest pisze:Ja póki co trzymam sie wcześniejszego scenariusza, generalnie w puli już jest kilka porzadnych Esek , ale nie wiem w jakim odniesieniu są przemyślane, bo generalnie wchodzenie w tym miejscu w Ski i branie dużego SLa tak czy siak da zysk w perspektywie czasu. Wiele ludzi też będzie to brało jako wyzwanie , bo wybicie na nowe szczyty Sp500 i wystrzelenie takich dużych pozycji tylko spotęguje sytuacje. generalnie figury cały czas pozostają te same od małych do dużych interwałów , ale ja już nie moge być obiektywny , bo już jestem w puli. 1737 ponowne sprawia dopiero , że przyłączam sie do Skowiczów. w tym miejscu moje depo zrobi 68 Fiboas28 pisze:jak widzicie dzisiejsze zachowanie amerykanów, czy znów odpał po złych danych, czy za czwartym razem zrobią skuchę i dla odmiany wywalą w dół???????![]()
Pozostałem 2 loty lokuje w wołowine i kawe zgodnie z wyzwaniem![]()
Schematy którymi sie trzymam od 2 tyg na s500 poniżej.
mowilem bys nie nie dobierl na oproze L tylko S pod 2 szczyt zagral