podzuc przyjacielu jak bys mogl jeszcze raz bo nie moge znalezc niedzieli albo daj na pw bende wdziecznyharymilloki pisze:Macie problem z http://www.tradingview.com ????? Jakieś zmiany w wyglądzie wprowadzają?
-- Dodano: czw 20-02-2014, 13:16 --
jacek3636 pisze:czy ktos zerka na zloto ?
Tak ja zerkam... I wydaje mi się że jeszcze musimy podbić do góry aby opaść porządnie ... Większość jest zdania że polecimy UP ale na moje oko to raczej osiągniemy potrójne dno zanim polecimy w górę ... W ubieglą niedzielę zamieszczałem wykres....
DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2014
ja dziś obstawiam dalsze spadki na giełdzie w USA i SP500 w dół
z wyjątkiem Tesli oczywiście, która odlatuje po wynikach (ale nie ma jej jeszcze w sp500 więc nie rzutuje
)
zatem - rzeźnik doleci do 170.30 i razem z ujkiem zawrócą w rytm sp500
Am I right?
z wyjątkiem Tesli oczywiście, która odlatuje po wynikach (ale nie ma jej jeszcze w sp500 więc nie rzutuje

zatem - rzeźnik doleci do 170.30 i razem z ujkiem zawrócą w rytm sp500
Am I right?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
choc mialem na mysli kabla,as28 pisze:ciapal możesz mieć rację, ale dla mnie ważnym jest że wraz ze słabymi danymi z eurokołchozu, zakończył się głupi sen o rozwoju w EU
dla euro dane póki co mają znaczenie drugorzędne i krótkotrwałe, decyduje rynek stopy i obligacji - świat przekonał sie że włochy, hiszpania i portugalia nie beda niewypłacalne, wiec kupuje ich obligacje bo daja lepiej zarobic a zeby to zrobic musi kupic euro, a ze euro sie nie drukuje to nadplynnosc spada, a nadplynnosc spada to rosna rynkowe stopy a jak rosna rynkowe stopy to sie bardziej oplaca trzymac euro niz dolara i znowu sie kupuje euro ...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
bo musisz szukać w wątkach z piątku
Ale to już troszeczkę nieaktualne. Brakuje mi jeszcze jednego podbicia do góry aby zjechać ostro w dół ... http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p654766

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
kangur tyle chyba by bylo twojego z tej korekty pod 900 

trza było ją zabezpieczyć i czekać na 1.38JANEK_W pisze:Moja długa zakończyła żywot na edwardzie![]()
Za kilka minut czas się odwracać ...
o 14:20 lepiej zmykać ponieważ brokerzy rozszerzają spread, SL.
-- Dodano: 20 lut 2014, 14:44 --
trza było ją zabezpieczyć i czekać na 1.38JANEK_W pisze:Moja długa zakończyła żywot na edwardzie![]()
jeszcze ciekawiej jest funcie - tam sie drukuje a i tak rosnie... ostatnio zastanawialem sie nad sufitem na kablu... i wyszlo mi ok. 2
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to by Sobie poczekal, do zimy 2016andrut pisze:trza było ją zabezpieczyć i czekać na 1.38JANEK_W pisze:Moja długa zakończyła żywot na edwardzie![]()
-- Dodano: 20 lut 2014, 14:44 --

- harymilloki
- Maniak
Panie Żaba masz problem z TRADINGVIEW????
"cierpliwość popłaca..."
na U J byle bye utrzymac kurs w okolicach 102 :))do wejscia usa