Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: Stabilny portfel

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Kazik pisze:
Kwoorwia mnie to dlatego, że jak chcę doczytać do końca to ....
Nigdy nie kupie tego ustrojtwa................ może przez tą stopke.Jeżeli to reklama.

p.s. Wysyłam tamtamem ....... z klawiatury za 10 zł.
O ile się nie mylę to automatyczna dopiska do posta jeżeli używasz aplikacji do przeglądania forum która nazywa się właśnie "tapatalk"
Podobnie masz jak wysyłasz np e-maila z telefonów samsunga lub iphone, też będzie Ci się tworzyć na końcu podpis "wysłane z samsung, iphone"

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Ramzes kielbasy jest sporo ale parowa jest jedna

Zacny wyluzuj i nie wyzywaj bo to samo moge napisac jesli sie nie podoba to nie czytaj moich postow
Merytoryka na poziomie dziennika wiec ze co nie tak skoro adrian mogl 1000 postow nabic a podobny sposob to ja nie moge ? Karma wraca

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

I przyganiac bedzie o gimnazjum ktos kto w avatarze ma poziom gimnazjalny i czytaj wczesnie co napisane to ze nieodpowiada to male piwo do wtedy kiedy stad nie wychodzi a ze pol neta jest w adrianie to czyja niby wina

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:
Jones pisze:Adrian co bys nie zrobił i tak po jakimś czasie powiedza więcej
a na koniec poproszą o zeznanie PIT bo i tak oszukujesz :564:
pomimo mokrolotów niczego nie zazdroszcze jak by co

Żona zaproponowała abym może jeszcze pokazał PIT za kilka ostatrnich lat. Wszystko mam pod ręką bo przez "uprzejmego" znajomego przeszedłem gruntowną kontrolę zeznań w US Zgierz. Ale miny pań były bezcenne. Gdzie ja trzymałem taką ilośc waluty, aby nią obracać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Straszyły mnie, że jak FinForex (bodajże) nie prześle PIT za 2011 r to dobiora sie im do skóry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale ten pomysł Szwajcara jest chyba najlepszy z możliwych. Tylko co potem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Widzisz Adrian i tu jest cały pies pogrzebany...
Nikt nie chce Twojego PITu, dowodu rejestracyjnego czy też numeru buta.
Problem polega na tym, że to Ty średnio co 3 strony mówisz, że już za dzień, już za dwa udostępnisz wgląd do wszystkiego po czym tego nie robisz. Powiedz raz po prostu, że nie zrobisz tego bo nie widzisz potrzeby, jeżeli ktoś Ci nie wierzy to niech spierdala z dziennika i zacznij pisać merytorycznie to ludzie pewnie będą czytać i się udzielać. Ale nie wiem czego się spodziewasz po tym jak sam wymagasz od innych dowodów na zarabianie, sam mówisz że takie pokażesz po czym tego nie robisz przez 3 miesiące a ostatni merytoryczny post w tym dzienniku był pewnie z 80 stron temu.

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

Wuza pisze:
Kazik pisze:
Kwoorwia mnie to dlatego, że jak chcę doczytać do końca to ....
Nigdy nie kupie tego ustrojtwa................ może przez tą stopke.Jeżeli to reklama.

O ile się nie mylę to automatyczna dopiska do posta jeżeli używasz aplikacji do przeglądania forum która nazywa się właśnie "tapatalk"
Podobnie masz jak wysyłasz np e-maila z telefonów samsunga lub iphone, też będzie Ci się tworzyć na końcu podpis "wysłane z samsung, iphone"
Dziękuję za odpowiedz i uświadomienie.
Dziwi mnie tylko jak można nie zwracać na to uwagi i dać robić z siebie durnia.

p.s. Wysyłam tamtamem ....... z klawiatury za 10 zł. za pomocą win 95
p.s. nikt nie ma takiego ustrojstwa.......

Forex jest wielki ale nie dla idiotów.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Widzisz Wuza jak manipulujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Może warto abyś przytoczył treść postu gdzie piszę o tm. A nie pisał bzdury. Miała być zgoda a ty znowu swoje. Warto poczytać twoje posty o Mr T :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tymczasem jak twój realny trading? Pisałem ci, że konkurś to jedno a realny trading to drugie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A teraz pozwolicie, że zawioza mnie na rehabilitację. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Wuza pisze:
Dokładnie z tym że tą automatyczną dopiske mozna wyłączyć lub zmienić na własną i po kłopocie. :wink: (tapatalk)

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

a bo wy mne macie za trola może wiec zapodam coś na wzór adriana
to ja i moja ukochana
Obrazek
i kawalek pita
Obrazek

zdjecia apartamentu nie mam, bo po remoncie jest ale pozniej podjade popsytrykam i pokaze

adrian a co teraz kota odbytem odwracamy na mr T co z nim nie tak ? szkolenia zostawmy tym co im na gieldzie nie wyszlo a nam wychodzi tj mi na demo puki co ale juz w nastepnym tygodniu ci pokaze

frog8606
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: frog8606 »

hhhllllh pisze:a bo wy mne macie za trola może wiec zapodam coś na wzór adriana
to ja i moja ukochana
Obrazek
i kawalek pita
Obrazek

zdjecia apartamentu nie mam, bo po remoncie jest ale pozniej podjade popsytrykam i pokaze

adrian a co teraz kota odbytem odwracamy na mr T co z nim nie tak ? szkolenia zostawmy tym co im na gieldzie nie wyszlo a nam wychodzi tj mi na demo puki co ale juz w nastepnym tygodniu ci pokaze
Starasz się być zabawny czy sarkastyczny? Bo ani jedno Ci nie wychodzi.
Was tu nie da się czytać, tylko zaśmiecacie i marnujecie pamięć na serwerze na te wypociny.
Wuza pisze:[...]jeżeli ktoś Ci nie wierzy to niech spierdala z dziennika [...]
I o to grzecznie prosze panie hhhllllh.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

frugo co boli że ja zarabiam 100k i moja żonka 100k ? dlatego zolc sie z ciebie wylewa zazdroscisz bo nigdy takiej kasy nie widziales ? dac pit zle dac zdjecia z samochodem zle czego wy kurde chcecie ? Ostrzegali mnie ale trudno jakos damy rade

Zablokowany