na razie sygnału pod L brak ale sądzę że do końca dnia czeka nas konsola w przedziale 3690-3730(40) z zakończeniem dnia powyżej poziomu 3720 i jutro UP, ale rynek zweryfikuje... Zejście poniżej 3660 neguje wg mojego założenia wzrosty
zwłaszcza że po 14 znowu sie zacznie wymiana dolarów na funty za sprzedane akcje vodafone...atlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
a co tu komentowac?jacek3636 pisze:panowie podzucicie wykresik do zlotka z komentarzem ?
czas na przejazdzkeatlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
na razie sygnału pod L brak ale sądzę że do końca dnia czeka nas konsola w przedziale 3690-3730(40) z zakończeniem dnia powyżej poziomu 3720 i jutro UP, ale rynek zweryfikuje... Zejście poniżej 3660 neguje wg mojego założenia wzrosty
sam jestem pracownikiem banku, więc wiem ze grają inaczej niż zalecają, pozycje podawane publicznie są traktowane przeze mnie inaczej, nie jako rekomendacje, a jedynie jako punkty docelowe, pisałem już o tym kiedyś, CS czy MS to dla mnie zdecydowane antyrekomendacje, raz na jakiś czas trafią z pozycją długoterminową i wg mnie teraz zobaczymy prędzej 1,3450 aniżeli 1,39, kiedyś i oni muszą trafićCiapul pisze:a Wy myślicie że banki to jedną pozycją grają ?psxor pisze:a byc mozejeden pies
-- Dodano: czw 20-02-2014, 10:21 --
a całe działy tradingowe to tylko siędzą na fejsie i piją kawe ?
podkreślam jedno istotne słowo ze swojego wpisu : TYLKOP4W3L pisze:PS w bankach zagranicznych jest inny styl pracy, aniżeli w polskich i tam można pozwolić sobie na surfowanie i fejsowanieCiapul pisze:a całe działy tradingowe to tylko siędzą na fejsie i piją kawe ?
no nie wiem co wedlug ciebie , sory ale ja nie jestem taki bystrzacha jak ty , mozesz cos skomentowac od tego jest to forum , zreszta to tylko prosba za co dziekujerafmax pisze:a co tu komentowac?jacek3636 pisze:panowie podzucicie wykresik do zlotka z komentarzem ?
-- Dodano: 20 lut 2014, 10:30 --
czas na przejazdzkeatlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
no i widzisz - znalazłeś szyfr którym posługują się grubasy aby dać sobie znać że zmieniają kierunekhighend pisze:czy zauważyliście (już któryś kolejny raz), że ujek i rzeźnik lubią końcówki .30 (np. dziś rzeźnik 169.30) - które obwieszczają zmianę kierunku jazdy? Czasami oczywiście wyjedzie knocik na .40 lub .20 (zależnie czy rośnie czy spada), ale potem zazwyczaj jest odwrót.