na razie sygnału pod L brak ale sądzę że do końca dnia czeka nas konsola w przedziale 3690-3730(40) z zakończeniem dnia powyżej poziomu 3720 i jutro UP, ale rynek zweryfikuje... Zejście poniżej 3660 neguje wg mojego założenia wzrosty
DayTrading: Czwartek 20.02.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2014
Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska? 
na razie sygnału pod L brak ale sądzę że do końca dnia czeka nas konsola w przedziale 3690-3730(40) z zakończeniem dnia powyżej poziomu 3720 i jutro UP, ale rynek zweryfikuje... Zejście poniżej 3660 neguje wg mojego założenia wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zwłaszcza że po 14 znowu sie zacznie wymiana dolarów na funty za sprzedane akcje vodafone...atlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a co tu komentowac?jacek3636 pisze:panowie podzucicie wykresik do zlotka z komentarzem ?
-- Dodano: 20 lut 2014, 10:30 --
czas na przejazdzkeatlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sam jestem pracownikiem banku, więc wiem ze grają inaczej niż zalecają, pozycje podawane publicznie są traktowane przeze mnie inaczej, nie jako rekomendacje, a jedynie jako punkty docelowe, pisałem już o tym kiedyś, CS czy MS to dla mnie zdecydowane antyrekomendacje, raz na jakiś czas trafią z pozycją długoterminową i wg mnie teraz zobaczymy prędzej 1,3450 aniżeli 1,39, kiedyś i oni muszą trafićCiapul pisze:a Wy myślicie że banki to jedną pozycją grają ?psxor pisze:a byc mozejeden pies
-- Dodano: czw 20-02-2014, 10:21 --
a całe działy tradingowe to tylko siędzą na fejsie i piją kawe ?
dodatkowo nigdy nie zawiódł mnie Barclays
BARCLAYS EURUSD 29.01.2014 SHORT 1,3670 1,3400 1,3800
PS w bankach zagranicznych jest inny styl pracy, aniżeli w polskich i tam można pozwolić sobie na surfowanie i fejsowanie
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
- Kazimierz S
- Pasjonat

Co tak cicho tutaj? I to jest rynek pełen handlarzy? Bardziej to przypomina milczącą kostnice, gdzie niektórzy pakują swoje depo przed pogrzebem.
To trzeba tak:
SPRZEDAM ZŁOTÓWKĘ! SPRZEDAM ZŁOTO!!
DZIŚ JUŻ DROGIE CO SIĘ ŚWIECI CZY DLA ŻONY CZY DLA DZIECI
KUP PAN EURO
EURO TANIE
NAJPIERW EURO - POTEM ŚNIADANIE
NO I KANGUR DZIŚ W PROMOCJI
NO I KIWI - NIECH SIĘ NIKT NIE DZIWI
TAKŻE KUP PAN CEGŁĘ BO CIĘ JE*NĘ!
KUP PAN CEGŁĘ BO POLEGNIESZ

To trzeba tak:
SPRZEDAM ZŁOTÓWKĘ! SPRZEDAM ZŁOTO!!
DZIŚ JUŻ DROGIE CO SIĘ ŚWIECI CZY DLA ŻONY CZY DLA DZIECI
KUP PAN EURO
NAJPIERW EURO - POTEM ŚNIADANIE
NO I KANGUR DZIŚ W PROMOCJI
TAKŻE KUP PAN CEGŁĘ BO CIĘ JE*NĘ!
KUP PAN CEGŁĘ BO POLEGNIESZ
Miód kupuj tylko Polski.
podkreślam jedno istotne słowo ze swojego wpisu : TYLKOP4W3L pisze:PS w bankach zagranicznych jest inny styl pracy, aniżeli w polskich i tam można pozwolić sobie na surfowanie i fejsowanieCiapul pisze:a całe działy tradingowe to tylko siędzą na fejsie i piją kawe ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no nie wiem co wedlug ciebie , sory ale ja nie jestem taki bystrzacha jak ty , mozesz cos skomentowac od tego jest to forum , zreszta to tylko prosba za co dziekujerafmax pisze:a co tu komentowac?jacek3636 pisze:panowie podzucicie wykresik do zlotka z komentarzem ?
-- Dodano: 20 lut 2014, 10:30 --
czas na przejazdzkeatlanticos pisze:Czyżby znowu miała zadziałać dywergencja oandianska?
troche KAndur zawiodl ze nie puknal w okolicy 89000 coz
GBP CAD znowu odnowioen zostalo S na 18500 tym razem lepiej poszli
GBP CAD znowu odnowioen zostalo S na 18500 tym razem lepiej poszli
czy zauważyliście (już któryś kolejny raz), że ujek i rzeźnik lubią końcówki .30 (np. dziś rzeźnik 169.30) - które obwieszczają zmianę kierunku jazdy? Czasami oczywiście wyjedzie knocik na .40 lub .20 (zależnie czy rośnie czy spada), ale potem zazwyczaj jest odwrót.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no i widzisz - znalazłeś szyfr którym posługują się grubasy aby dać sobie znać że zmieniają kierunekhighend pisze:czy zauważyliście (już któryś kolejny raz), że ujek i rzeźnik lubią końcówki .30 (np. dziś rzeźnik 169.30) - które obwieszczają zmianę kierunku jazdy? Czasami oczywiście wyjedzie knocik na .40 lub .20 (zależnie czy rośnie czy spada), ale potem zazwyczaj jest odwrót.