DayTrading: Środa 19.02.2014
Re: DayTrading: Środa 19.02.2014
wejdz na kabla n m1 i m5 i powiedz co o tym sadzisz
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
na zdrowiezakopiec pisze:Dzięki twoim piwocikom zarobiłem fajnie dzisiaj. Uwielbiam grac kiedy są dane. Ludziska się gubią a tutaj to wszystko chodzi jak w zegarkuniemiaszek pisze:Hello
GBPUSD

skuchy też się zdarzają i SL można zaliczyć, ale to taka zabawa na prawdziwe pieniądze

jedno co pewne to żeby klikać na + trzeba mieć plan działania i wiedzieć kiedy i po co się klika

inaczej to strzelanie na oślep i szukanie winnego całego zamieszania...
zerknij na kreski/poziomy na innych parach i zastosuj rozpiskę jak to czytać i klikać to wyjdzie Ci, że zawsze coś można skubnąć, nie mówię tu o pełnych zasięgach od R2 do S2, ale +10, +20 można dziennie dopisać

jednego cieszy +10 pipsów dziennie a dla drugiego to i +100 będzie mało

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Zjazd ?BOCZEK pisze:wejdz na kabla n m1 i m5 i powiedz co o tym sadzisz
niemiaszek pisze:na zdrowiezakopiec pisze:Dzięki twoim piwocikom zarobiłem fajnie dzisiaj. Uwielbiam grac kiedy są dane. Ludziska się gubią a tutaj to wszystko chodzi jak w zegarkuniemiaszek pisze:Hello
GBPUSD![]()
skuchy też się zdarzają i SL można zaliczyć, ale to taka zabawa na prawdziwe pieniądze![]()
jedno co pewne to żeby klikać na + trzeba mieć plan działania i wiedzieć kiedy i po co się klika![]()
inaczej to strzelanie na oślep i szukanie winnego całego zamieszania...
zerknij na kreski/poziomy na innych parach i zastosuj rozpiskę jak to czytać i klikać to wyjdzie Ci, że zawsze coś można skubnąć, nie mówię tu o pełnych zasięgach od R2 do S2, ale +10, +20 można dziennie dopisać![]()
jednego cieszy +10 pipsów dziennie a dla drugiego to i +100 będzie mało

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
wrongWay pisze:prędzej zbierze się 10x 20 pips niż 1x 50 , Niemiaszek zajrzyj na PW
a z tym to różnie bywa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
patrz h4, ale po 20tej, bo do 20tej bedzie sie h4 zamykałammsuits pisze:Zjazd ?BOCZEK pisze:wejdz na kabla n m1 i m5 i powiedz co o tym sadzisz
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak na moje to z m1 i m5 nic na ten moment nie wyczarujesz ...BOCZEK pisze:wejdz na kabla n m1 i m5 i powiedz co o tym sadzisz
czarować nie musze, wystarczy ze zarobie,
moim zdaniem na m1 i m5 jest konsola, a taktykę gry w w konsoli każdy znać powinien
-- Dodano: śr 19-02-2014, 19:08 --
a prawda jest tak ze po długiej konsoli jet bomba
moim zdaniem na m1 i m5 jest konsola, a taktykę gry w w konsoli każdy znać powinien

-- Dodano: śr 19-02-2014, 19:08 --
a prawda jest tak ze po długiej konsoli jet bomba

Tak myślę!
Tak myślę!
pokrecili pejsiki pokrecli na SP%00 pod zamkniecie UE i zaczynamy 
-- Dodano: śr 19-02-2014, 19:23 --
pisalem by uwazac na USD JPY z entuzjazmem pod SP500 patrzec ze kreca akcja PUMP and DUMP
sie szykuje

-- Dodano: śr 19-02-2014, 19:23 --
pisalem by uwazac na USD JPY z entuzjazmem pod SP500 patrzec ze kreca akcja PUMP and DUMP

-
- Gaduła
CHŁOPAKI!!! PRZEZYJE TO?:D TROCHE SIE WPAKOWAŁEM ....

Wisze juz od 2 dni ;D

Wisze juz od 2 dni ;D
http://www.myfxbook.com/members/NieBede ... wal/901514
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo