mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....

mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....
A jak Ci sie kabel teraz widzi bo zglupialem?:)atlanticos pisze:mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....![]()
P3rkoz pisze:No pewnie że wina pogody, znowu maja niezłą zamieć. Jak u nas tak ciepło w lutym, to gdzieś to musi się podziać na świecie.
W niczym, ale pozwolenia ktoś musi chcieć uzyskać, jak ludzie nie wiedzą kiedy się mrozy skończą, to po co im pozwolenia? w USA to chwila, nie to co w Polsceciekawe w czym przeszkadza pogoda przy wydaniu pozwolenia na budowe...
Bo M15 nic nie dajepsxor pisze:A jak Ci sie kabel teraz widzi bo zglupialem?:)atlanticos pisze:mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....![]()
nowy123 ty sie lepiej zamknij i nie ośmieszajNowy123 pisze:wskoczyly pejsy i namieszaly na kablu
no i tu jest problem... bo urzednik jak widzi ze przychodzi do niego petent ktory nie bardzo wie co chce to sie wykazuje... swoja niewiedzą bo :Tony S. pisze:TO SMUTNA PRAWDA. Ja w w kochanej, demokratycznej PL złożyłem komplet projektów i dokumentów na pozwolenie na budowę. W Listopadzie. Zima była bardzo łagodna - a w zasadzie jej brak napiewał optymizmem, że jeszcze się zdąży zrobić kilka dziur w ziemi i wlać beton pod ściany. Do dzisiaj pozwolonka nie mam. Urzędnicy są bardzo ambitni i cały czas pracują nad tym. A budyneczek niewielki - taki ciut większy gołębnik..