mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....
DayTrading: Środa 19.02.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 19.02.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A jak Ci sie kabel teraz widzi bo zglupialem?:)atlanticos pisze:mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....![]()
wskoczyly pejsy i namieszaly na kablu
P3rkoz pisze:No pewnie że wina pogody, znowu maja niezłą zamieć. Jak u nas tak ciepło w lutym, to gdzieś to musi się podziać na świecie.
W niczym, ale pozwolenia ktoś musi chcieć uzyskać, jak ludzie nie wiedzą kiedy się mrozy skończą, to po co im pozwolenia? w USA to chwila, nie to co w Polsceciekawe w czym przeszkadza pogoda przy wydaniu pozwolenia na budowe...
TO SMUTNA PRAWDA. Ja w w kochanej, demokratycznej PL złożyłem komplet projektów i dokumentów na pozwolenie na budowę. W Listopadzie. Zima była bardzo łagodna - a w zasadzie jej brak napiewał optymizmem, że jeszcze się zdąży zrobić kilka dziur w ziemi i wlać beton pod ściany. Do dzisiaj pozwolonka nie mam. Urzędnicy są bardzo ambitni i cały czas pracują nad tym. A budyneczek niewielki - taki ciut większy gołębnik..
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
-
KrokNaPrzod
- Stały bywalec

Bo M15 nic nie dajepsxor pisze:A jak Ci sie kabel teraz widzi bo zglupialem?:)atlanticos pisze:mnie sie cos widzi najpierw 3700 okolice i dopiero stamtąd jeszcze ruch na 3800... lubią przecież na weekend trzymac maksy detalowiharymilloki pisze:Mogli by już tego EDKA pod 1,3800 podciągnąć bo mnie zaraz szlag trafi ... To mój poziom do S....![]()
-
master3333
- Gaduła

nowy123 ty sie lepiej zamknij i nie ośmieszajNowy123 pisze:wskoczyly pejsy i namieszaly na kablu
no i tu jest problem... bo urzednik jak widzi ze przychodzi do niego petent ktory nie bardzo wie co chce to sie wykazuje... swoja niewiedzą bo :Tony S. pisze:TO SMUTNA PRAWDA. Ja w w kochanej, demokratycznej PL złożyłem komplet projektów i dokumentów na pozwolenie na budowę. W Listopadzie. Zima była bardzo łagodna - a w zasadzie jej brak napiewał optymizmem, że jeszcze się zdąży zrobić kilka dziur w ziemi i wlać beton pod ściany. Do dzisiaj pozwolonka nie mam. Urzędnicy są bardzo ambitni i cały czas pracują nad tym. A budyneczek niewielki - taki ciut większy gołębnik..
KPA mówi wyraźnie ze wydanie pozwolenia na budowe to stwierdzenie kompletnosci dokumentacji zgodnie z wymogami prawa budowlanego oraz stwierdzenie zgodnosci projektu z decyzja o warunkach zabudowy i zagospodarowania terenu - nic wiecej i ma na to w zalezności od obiektu na ktory wydaje decyzje od 30 do 90 dni + 14 dni na uprawomocnienie ( liczone od daty otrzymania zwrotek od stron) i 7 dni na zgłoszenie rozpoczecia robot... tylko tyle i az tyle...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
master3333
- Gaduła

niech pouczy urzednika twoim cytatem ciapul
-- Dodano: śr 19-02-2014, 17:00 --
ja dzisiaj bylem po dowod osobisty bo stracil termin waznosci urzedniczka byla ale mi go nie wydala bo petentow przyjmuje sie do 14:00 a pracuje ona do pietnastej a byla 14:30
-- Dodano: śr 19-02-2014, 17:00 --
ja dzisiaj bylem po dowod osobisty bo stracil termin waznosci urzedniczka byla ale mi go nie wydala bo petentow przyjmuje sie do 14:00 a pracuje ona do pietnastej a byla 14:30
a ja zapierdalałem z nie ważnym dowodem ponad pięć lat
, zakładałem na niego konta, sparwy w zusie, na poczcie, w US i nic. Nie taki urzędnik spostrzegawczy jak go malują.
Co jak co ale H4 na kablu zapowiadają się ciekawie...
Co jak co ale H4 na kablu zapowiadają się ciekawie...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jest jeszcze dzisiaj jakaś para, indeks, na który można otworzyć pozycję i nie ślepić oczu czy za chwilę nie wytnie SL ?? Bo już dzisiaj to mi i ręce i gacie opadły. Co nie dobiorę to SL, SL, SL - nieważne czy na S czy na L. A może to tzw sygnał / dzwonek na przerwę ?
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!