Jasne, że możesz. Zwłaszcza zacząć liczyć.mateusz1 pisze:Naprawde?
Moge liczyc ze na to ze podzielisz sie swoja wiedza i efektami pracy w tym temacie
Pozdrawiam

Jasne, że możesz. Zwłaszcza zacząć liczyć.mateusz1 pisze:Naprawde?
Moge liczyc ze na to ze podzielisz sie swoja wiedza i efektami pracy w tym temacie
Pozdrawiam
Dziękuję za cierpliwość. Generalnie wszystkie wskaźniki jakie miałem pobrane z tego forum chodziły bezbłędnie i nikt w nich "nie grzebał". Problemy zaczęły się kilka dni temu, z dnia na dzień (miałem ten sam problem co mariusztrader-opisał go na 107 stronie-post z 13 lutego). Początkowo katalog wskaźników własnych nie widział nowo dodawanych wskaźników widoczne były tylko te wbudowane standardowo), a później jak były już widoczne (zmiana lokalizacji folderu indikators opisanego przez kolegę personov) to niestety część z nich przestała działać i wtedy dopiero pojawił się problem. Małymi krokami powoli dochodzę do jakiegoś ładu, ale pewnie trochę czasu mi to jeszcze zajmie.bbq pisze:Nic nie robiłem. Wrzuciłem wskaźnik, którego szukałeś.Gamboll pisze:
Z drugiej strony jednak dalej nie wiem jak to zrobiłeś.
Na Twoim skrinie z edytora widać, że ktoś coś próbował dodać, może obsunął mu się palec i wkleił coś przez przypadek z innego a w pospiechu zamykając platformę zapisał zmiany albo...... no właśnie.
Baza już jest.JAREK67 pisze:Jasne, że możesz. Zwłaszcza zacząć liczyć.mateusz1 pisze:Naprawde?
Pozdrawiam
Jarek nie bądź żyła i podziel się wskaźniczkiem.JAREK67 pisze:Baza już jest.
Przecież piszę, że to dopiero baza. W tej chwili pokazuje wolumen tikowy.drendriu pisze:Jarek nie bądź żyła i podziel się wskaźniczkiem.JAREK67 pisze:Baza już jest.
Sorki Jarku ale ja nie rozumiem o czym ty do mnie mówisz. Na tym rysunku masz posumowane tickowe volumeny z konkretnych swingów:JAREK67 pisze:Przecież piszę, że to dopiero baza. W tej chwili pokazuje wolumen tikowy.
Fundamentalna sprawa to pobieranie danych o wolumenie rzeczywistym. Ja za to płacę 4.4 USD/ miesiąc.
Ale czy to nie jest przypadkiem zigzag ktory bedzie tak samo dzialal?JAREK67 pisze:Baza już jest.JAREK67 pisze:Jasne, że możesz. Zwłaszcza zacząć liczyć.mateusz1 pisze:Naprawde?
Pozdrawiam
хостинг фотографий
Ale czy to nie jest przypadkiem zigzag ktory bedzie tak samo dzialal?JAREK67 pisze:Baza już jest.JAREK67 pisze:Jasne, że możesz. Zwłaszcza zacząć liczyć.mateusz1 pisze:Naprawde?
Pozdrawiam
хостинг фотографий
Spokojnie, napisałem przecież że to jest baza tylko.mateusz1 pisze:Ale czy to nie jest przypadkiem zigzag ktory bedzie tak samo dzialal?