Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Kiedy nastąpi zmiana na GMT+2 na kontach live?
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
DanielFX pisze:Kiedy nastąpi zmiana na GMT+2 na kontach live?
raposo pisze: Zmiany na serwerach kont realnych wejdą w życie w ciągu najbliższych tygodni.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- DonForex:-)
- Gaduła
Sprawdź jak nazywają się pliki historii, które wrzuciłeś do katalogu - nazewnictwo musi się pokrywać z tym na platformie dla odpowiedniego symbolu. Powinno działać.DonForex:-) pisze:Witam,
ostatnio Armada zmieniła końcówki, teraz nie ma .arm i po tej zmianie jak wybieram TF minutowy to sięga tylko do 6 stycznia i to po ściągnięciu danych historycznych ze strony Armady... czy tak już zostanie czy można jakoś ściągnąć historyczne dane na M1?
Czy mogę prosić o rozjaśnienie

Dane historyczne biorę stąd http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
tam są tylko .arm więc nie mam wyboru
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Zawsze jest wybór
. Zmień nazwę samego pliku w Windowsie, tak jak robisz to z każdym innym plikiem czy folderem tylko nie zmieniaj jego rozszerzenia.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Gaduła
Chyba jestem tępyraposo pisze:Zawsze jest wybór. Zmień nazwę samego pliku w Windowsie, tak jak robisz to z każdym innym plikiem czy folderem tylko nie zmieniaj jego rozszerzenia.

Ściągam plik GBPUSD.arm1.hst - i co dalej? Mam usunąć z nazwy tego pliku część ".arm1"? Jeżeli tak to to nie działa

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Hmm... Jutro ze świeżym umysłem bliżej się temu przyjrzę i dam Ci znać
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Gaduła
Super, będę wdzięcznyraposo pisze:Hmm... Jutro ze świeżym umysłem bliżej się temu przyjrzę i dam Ci znać.

musisz usunąć "arm" a nie "arm1" jedynke zostawiasz jeśli chcesz że by to był wykres 1 minutowy u mnie to zadziałało 

Witam,
Mam zainstalowana platforme MT4 + One Click trader.
NIe moge uruchomic oneclicktrader'a, cały czas wyswietla sie:
08:14:26 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:27 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:29 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:32 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:42 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:46 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:54 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:15:00 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
Mam zainstalowana platforme MT4 + One Click trader.
NIe moge uruchomic oneclicktrader'a, cały czas wyswietla sie:
08:14:26 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:27 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:29 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:32 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:42 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:46 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:14:54 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
08:15:00 One Click Trader GBPUSD,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...1
Łał ja teraz też mam dziwny problem po przełczenie na inny TF niż m5 wyłącza mi całą platforme