czyms musza się potem usprawiedliwiać ze sytuacja jest kiepska gospodarki i musza drukować dalejNowy123 pisze:ten ideks to taka fikcja jak i z liczenie bezrobotnychhrabia pisze:indeks Michigan tez nie co powinien być gorszy ale to wstępne wyniki wiec znow euforii nie będzie, a jednak zabrakło im sily na przebicie oporu na edku,a do tego piątek wiec realizacja zyskow i z stąd brak tej sily
ja odpuszczam dziś sobie, dużo pipsow do końca sesji i miłegoweekendu
![]()
hrabia pisze:czyms musza się potem usprawiedliwiać ze sytuacja jest kiepska gospodarki i musza drukować dalejNowy123 pisze:ten ideks to taka fikcja jak i z liczenie bezrobotnychhrabia pisze:indeks Michigan tez nie co powinien być gorszy ale to wstępne wyniki wiec znow euforii nie będzie, a jednak zabrakło im sily na przebicie oporu na edku,a do tego piątek wiec realizacja zyskow i z stąd brak tej sily
ja odpuszczam dziś sobie, dużo pipsow do końca sesji i miłegoweekendu
![]()
mnie tez ten indeks rozbraja , jeszcze dotatkowo fakt , ze podaja najpierw wstępne odczyty , a pod koniec miesiąca wyprostowane dane. ale wiadomo 500 gospodarstw 11-13 pytań to mnostwo danych do przeanalizowaniaNowy123 pisze:
Indeks nastroju konsumentów to rezultat przeprowadzanych co miesiąc około 500 rozmów telefonicznych
mnie caly czas smieszy ten idneks przy na 313 mln ludzi w USa oni wykonuja 500 telefonow i najlepsze ze to potrafi ruszyc co nie co rynkiem paranoja
zawsze mnie smieszyl ten ideks ze potrafi takie poruszenie zrobic
widzisz , a mi nie chcą podbić sp500 na 1833 skubańcepedro pisze:ale mi sl'a ścięli ... : ) 7 pips, na złocie... mafia
krinvest pisze:mnie tez ten indeks rozbraja , jeszcze dotatkowo fakt , ze podaja najpierw wstępne odczyty , a pod koniec miesiąca wyprostowane dane. ale wiadomo 500 gospodarstw 11-13 pytań to mnostwo danych do przeanalizowaniaNowy123 pisze:
Indeks nastroju konsumentów to rezultat przeprowadzanych co miesiąc około 500 rozmów telefonicznych
mnie caly czas smieszy ten idneks przy na 313 mln ludzi w USa oni wykonuja 500 telefonow i najlepsze ze to potrafi ruszyc co nie co rynkiem paranoja
zawsze mnie smieszyl ten ideks ze potrafi takie poruszenie zrobic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
widzisz , a mi nie chcą podbić sp500 na 1833 skubańcepedro pisze:ale mi sl'a ścięli ... : ) 7 pips, na złocie... mafia
![]()
musza mi to zamknąc dzisiaj bo chce świętować
twój wniosek jest jak indeks Michiganas28 pisze:a czego oczekujesz po amerykanach, przecież to wielce inteligentny naród