krinvest pisze:dorzuć ktoś do pieca Sp500 bo mnie to czekanie dobija już
long weekend wiec rozdadza troche akcje pewnie sa na opora sporych
-- Dodano: pt 14-02-2014, 16:16 --
znowu dane pod wyprzedaz USD
krinvest pisze:dorzuć ktoś do pieca Sp500 bo mnie to czekanie dobija już
zobaczymy jak USD JPY teraz by 3 robila na 100 99 80as28 pisze:cienki bolek ten edek, po takich danych nie ma pary,
harymilloki pisze:Ciekawie to będzie jak się zima skończy w USA i zacznie wszystko hulać jak trzeba ... Cały przemysł ... Ale to tylko taka moja małą aluzja .... Nie gram pod fundamenty
cały przemysl , tzn co konkretnie ?harymilloki pisze:Ciekawie to będzie jak się zima skończy w USA i zacznie wszystko hulać jak trzeba ... Cały przemysł ... Ale to tylko taka moja małą aluzja .... Nie gram pod fundamenty
MCdonaldy, INTELE, GOGLASY, KFCkrinvest pisze:cały przemysl , tzn co konkretnie ?harymilloki pisze:Ciekawie to będzie jak się zima skończy w USA i zacznie wszystko hulać jak trzeba ... Cały przemysł ... Ale to tylko taka moja małą aluzja .... Nie gram pod fundamenty
dzień się nie skończył - zaraz się zacznie zabawahrabia pisze:indeks Michigan tez nie co powinien być gorszy ale to wstępne wyniki wiec znow euforii nie będzie, a jednak zabrakło im sily na przebicie oporu na edku,a do tego piątek wiec realizacja zyskow i z stąd brak tej sily
ja odpuszczam dziś sobie, dużo pipsow do końca sesji i miłegoweekendu
ten ideks to taka fikcja jak i z liczenie bezrobotnychhrabia pisze:indeks Michigan tez nie co powinien być gorszy ale to wstępne wyniki wiec znow euforii nie będzie, a jednak zabrakło im sily na przebicie oporu na edku,a do tego piątek wiec realizacja zyskow i z stąd brak tej sily
ja odpuszczam dziś sobie, dużo pipsow do końca sesji i miłegoweekendu