dokładnie o tym samym dziś myślałem.Bemowo1 pisze:Jeszcze wariant kabla, który z perspektywy edka średnio mi się podoba
Dziś może być dożynanie świń jak to mówicie (mnie już dorżnęli, ale spox), ale potem..... jazda bez trzymanki

dokładnie o tym samym dziś myślałem.Bemowo1 pisze:Jeszcze wariant kabla, który z perspektywy edka średnio mi się podoba
Bemowo1 pisze:Jeszcze wariant kabla, który z perspektywy edka średnio mi się podoba
Nowy123 pisze:Kablos okolo 750 moze dojada
highend pisze:Dziś może być dożynanie świń jak to mówicie (mnie już dorżnęli, ale spox), ale potem..... jazda bez trzymanki
Dziękiniemiaszek pisze:Bemowo1 pisze:Jeszcze wariant kabla, który z perspektywy edka średnio mi się podobaNowy123 pisze:Kablos okolo 750 moze dojada
jeszcze raz dla przypomnienia kablel na dzisiaj![]()
Nic się nie bójBOCZEK pisze:jak wejdzie S, po tych danych, to sam się jebnę z mostu
Dzięki. Już na pewno nie stracępedro pisze:ZbychuM pisze:Dzięki za nakreślenie pokrótce sprawy. A tego Bitcoina kupiłem teraz trochę ... tak nie za dużo na wszelki wypadek
szacun.
to byłoby idealne rozwiązanieNowy123 pisze:Kablos okolo 750 moze dojada
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że dwa lata temu był mocno pod kreskąBOCZEK pisze:Jestem Ciekawy czy Rogal ma konto u jakiegos z brokerów, ale pewnie nie...
-- Dodano: pt 14-02-2014, 12:31 --
żeby powstała łana swieczka d1 oraz zajebista W1, potrzeba jednego, zwątpienia niedzwiedzi, jak zaczną wcyhodzi ze stratnych pozycji, to wtedy bedzie nowe haj
Ma pewnie gościu talent, ale do swojego rachunku trzeba mieć jeszcze dyscyplinęBemowo1 pisze:Z nieoficjalnych źródeł wiem, że dwa lata temu był mocno pod kreskąBOCZEK pisze:Jestem Ciekawy czy Rogal ma konto u jakiegos z brokerów, ale pewnie nie...
-- Dodano: pt 14-02-2014, 12:31 --
żeby powstała łana swieczka d1 oraz zajebista W1, potrzeba jednego, zwątpienia niedzwiedzi, jak zaczną wcyhodzi ze stratnych pozycji, to wtedy bedzie nowe haj