BE – breakeven (SL jest na poziomie wejścia )purcu pisze:BE to trailing stop ? - sorry za offtop i trolling
DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ja pytałem i dzięki za infoP4W3L pisze:ktoś dzisiaj pytał o GS i edka
http://www.efxnews.com/story/22893/ecb- ... dman-sachs
Kod: Zaznacz cały
BE - jak cen pójdzie zgodnie z Twoją pozycją, zabezpieczasz pozycję na BE, czyli cena otwarcia + 1 pips = zabezpieczony n 0as28 pisze:BE – breakeven (SL jest na poziomie wejścia )purcu pisze:BE to trailing stop ? - sorry za offtop i trolling
Na DAX lecą jak z procy
A banka pekla na bitcoinie 

- harymilloki
- Maniak
purcu pisze:włącza mi się lampka, brać to co jest czy jeszcze potrzymać , mam L z 1299
Kolego czy ty nie umiesz czytać? Pisałem że dla złota to już MAXY i spadamy... A po pierwsze to raczej powinieneś się kierować swoją analizą a nie innych o zdanie pytać.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
w zasadzie to + spreadMarcin30 pisze:BE - jak cen pójdzie zgodnie z Twoją pozycją, zabezpieczasz pozycję na BE, czyli cena otwarcia + 1 pips = zabezpieczony n 0
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no pisałeś o 8.08 o MAXACH a ja jeszcze chwile potrzymałem, dzięki temu mam dwa razy więcej profitu i masz racje. Czasem się cieszę, że nie potrafie czytaćharymilloki pisze:purcu pisze:włącza mi się lampka, brać to co jest czy jeszcze potrzymać , mam L z 1299
Kolego czy ty nie umiesz czytać? Pisałem że dla złota to już MAXY i spadamy... A po pierwsze to raczej powinieneś się kierować swoją analizą a nie innych o zdanie pytać.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego SP500 jest tak wysoko, a jednocześnie dolar jest tak słaby wobec funta ?
Czym tłumaczyć taką siłę funta, i czy rząd JKM jest w stanie długo tolerować taki stan rzeczy ?
Czym tłumaczyć taką siłę funta, i czy rząd JKM jest w stanie długo tolerować taki stan rzeczy ?
tu jest forex-daytradingZbychuM pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego SP500 jest tak wysoko, a jednocześnie dolar jest tak słaby wobec funta ?
długie dumanie i analizy fundamentalne ci wiele nie pomogę
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.